- 2,460
- 2,148
- 113
Papara limitim yenilendi çünkü
Ne bu hiz maasallah o zaman cmt den devam yola ))Dostum benimde yenilendi 15 dakika sonra limit mimit kalmadı yine 1 ay geçmez 1 ay bana
Cmt e kullanmam dostum siteler sag olsun yardımcı oluyor 4 tane paparam var arkadaşlarımın adına onlardan yolla devamNe bu hiz maasallah o zaman cmt den devam yola ))
Arkadaş haklıBunun şerefine patlat 10kisiye 20 gayme
Kanka 10 kişi katılmış zaten ben hiç katılmayım Bol şansEtkinlik açtım yapın yotem kazanın
Ula aynı aynı bende öylePapara limitim yenilendi çünkü
Kardeşim isterseniz hesabına dumanbet ten 20 tl göndereyimNe güzel sevindirici bazen bı taraf mutlu olur bı taraf üzgün maalesef bende elime gelen tebliğ icra tebliği ile güne başlıyorum işsizliğin sonu budur 5 aydır iş bulamadım Turkcell hemen icraya vermiş bwni sizin adınıza sevindim
kardeşim benimde icralık sıkıntım var banada yardımcı olma sansın var mı 10-20 bile yeterKardeşim isterseniz hesabına dumanbet ten 20 tl göndereyim
Dostum git icra dairesine çalışmıyorum diye beyanda bulun işe başladığım zaman ödemeye yaparım de bişey olmazNe güzel sevindirici bazen bı taraf mutlu olur bı taraf üzgün maalesef bende elime gelen tebliğ icra tebliği ile güne başlıyorum işsizliğin sonu budur 5 aydır iş bulamadım Turkcell hemen icraya vermiş bwni sizin adınıza sevindim