- 600
- 870
- 93
Arkadaş haklı olma payı var üretilen Biontech aşısı yeni mRNA ile üretildi gen aktivasyonu diyebiliriz aşının yan etkisi kişilerde görülmese bile sonraki nesilde gen hasarı hastalıklarını çeşitli bazı olylari tetikleyecegi aşikar yinede daha iyi bir aşı olabilir iki yıl sonraNe alaka be kardeşim böyle düşünmen cidden üzücü
Moleküler biyoloji ve genetik bölümü mezunuyum iki yıl tıbbi genetik alanında moleküler biyolog olarak çalıştım 6 ay mikrogentik alanında çalıştaya katıldım.. Dediklerine katılmıyorum demen yeterdi üretilen aşının makalesini NBC de bulup okuyabilirsin kafadaki soru işaretlerine cevap vermediği sürece ilaç firmaları bu sorular doğacaktır benim bu makaleden çıkardığım sonuç buydu konuyu gördüm bildiklerimi yazdım üslubuna dikkat etkardeşim affedersin ama bu acıklamayı, yazıyı hangi sıfatla yapıyorsun? dayanagın nedir? ünvanın nedir? sen kimsin ki millete bu şekilde bilgi verecek bir açıklama yapabiliyorsun? sagdan soldan kulaktan duyma bilgilerle millete boş fikirler vermekten vazgeçin artık. madem bu kadar bilgilisin sen bul aşıyı da kullanalım. allah bilir maskeyi dogru takamayan tiplerden birisinizdir. ya sabır ya tüm dünya salak tüm dünya aptal ama bizim halk her zaman büyük oyunu görüyor ya inanamıyorum gerçekten