Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Covid19 Testim Pozitif Çıktı

Delal36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
118
62
28
Arkadaşlar dün test yaptırdım bugün aradılar testimin pozitif çıktığını söylediler şuanda herhangi bi semptom yok gibi vücudumda olan tanıdığım kişiler genelde söylediği eklem ağrısı tat alamama diyorlardı çok şükür şuanda öyle bişey yok aranızda olan arkadaşlar şuan acaba hafif mi geciriyorum yoksa 2 3 sonra daha net mi belli olur
Allah yardımcın olsun dostum bende olmuştum Allah'a şükür çok şikayetim olmadan atlattım sendede öyle olur umarım

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
İlaçları kullanmayın diyenler çok büyük vebal altına giriyor arkadaşlar uyarıyım sizi!! En basitinden verilen ilaçlar arasında pıhtılaşmayı önleyen kan sulandırıcı ilaç var mesela. Hastaneye gelen vakaların %20'sinde akciğerde emboli ve pıhtılaşmaya rastlanıyor, bu hastalık anında veya sonrasında bir semptom olarak çıkıyor. Bu ilaç bunun önüne geçiyor. Bu da çok basit bir matematikle bu elimizdeki %20'lik vakaların hayatının kurtulması demek.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,556
14,761
113
İlaçları kullanmayın diyenler çok büyük vebal altına giriyor arkadaşlar uyarıyım sizi!! En basitinden verilen ilaçlar arasında pıhtılaşmayı önleyen kan sulandırıcı ilaç var mesela. Hastaneye gelen vakaların %20'sinde akciğerde emboli ve pıhtılaşmaya rastlanıyor, bu hastalık anında veya sonrasında bir semptom olarak çıkıyor. Bu ilaç bunun önüne geçiyor. Bu da çok basit bir matematikle bu elimizdeki %20'lik vakaların hayatının kurtulması demek.
Haklısın dost ecopirin veriyorlar kan sulandiric muhakkak icilmeli

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Vala ben ilaç kullanmıyorum 3 gün oldu herhangi sağlık problemim yok şuanda kovid olsam da şuan ben bu hapları kullansam kendi adıma konuşuyorum vücudumda belirti olmayan bi bölge için hapı kullanıp kendime neden zarar vereyim ki

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
755
226
43
8 sabah 8 aksam icmis ayni haptan bir tanidik anlatti su an iyi ilaclari kullanin

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Vala ben ilaç kullanmıyorum 3 gün oldu herhangi sağlık problemim yok şuanda kovid olsam da şuan ben bu hapları kullansam kendi adıma konuşuyorum vücudumda belirti olmayan bi bölge için hapı kullanıp kendime neden zarar vereyim ki
Dostum zaten bu olma ihtimaline karşı kullanman için veriliyor. Ben de yoksa canıma minnet kafası bizi bitiriyor böyle böyle. Sen de emboli olmaz başkasında olur, bunu yaşıcak insanlara da kötü örnek oluyorsun böyle konuşarak. Ayrıca sende bile olabilir haberin yok şuanda belki de :)

Heisenberg

Atanamayan Mendel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
600
870
93
Okadar okudum yaladım yuttum demişsin de, aşıları Biontech'ten değil Çinden aldığımızı bilmiyorsun ilginç doğrusu :rolleyes:
Çin aşısı hakkında bir bilgim fikrim yok Ama Biontech aşısı hakkında okuduğumdan anladığımı yazdım , hiçbirşeyi yalayıp yuttum demiyorum sadece bilmediği konularda bile bilmişlik taslayan dinlemesini öğrenmeyen bir milletimiz var ona istinaden dedim

Fizyo19

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
64
19
8
Beyler favicovir'in pek yan etkisi yok, plaquenil'in(kalp vs yan etksı olan bu) var onuda herkese vermiyor. Zatürre başlamadıysa plaquenilv verilmez zaten. Covid çoğu hau hasta da gripten hafif geciyor zaten.

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
eyvallah arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için dikkat edin yakalanmayin 8 hap içtim tek seferde birde ilaçlar bu saatte anca gelebildi

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Dostum zaten bu olma ihtimaline karşı kullanman için veriliyor. Ben de yoksa canıma minnet kafası bizi bitiriyor böyle böyle. Sen de emboli olmaz başkasında olur, bunu yaşıcak insanlara da kötü örnek oluyorsun böyle konuşarak. Ayrıca sende bile olabilir haberin yok şuanda belki de :)
Kardeşim benim zaten testim pozitif çıktı 3 gündür evdeyim 10 gün rapor yazdılar karantinadayim vücudumda herhangi belirti yok onun için diyorum ne gerek var kullanmaya

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
dostum benim demeye çalıştıgım sey de bu zaten ne güzel doktoruna sormussun sana görüşünü söylemiş daha burada bu konuyla alakalı hiçbir vasfı olmayan insanlara sormak neden ki (kimse yanlıs anlamasın art niyetle yazmıyorum) yani doktora güvenmeyip ne oldugu belli olmayan anonim birine mi güveneceksin? ayrıca herkesin bünyesi senle aynı degil ki herkes hastalıgı aynı sekilde geçirmiyor sende belki ilaç kullanımına gerek yok dogrudur ama başka bir insanın ilaç kullanması gerekliyken internette böyle yazıları görüp şüpheli davranıyorlar. genel konusmak yanlıs diye düşünüyorum.

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Çin aşısı hakkında bir bilgim fikrim yok Ama Biontech aşısı hakkında okuduğumdan anladığımı yazdım , hiçbirşeyi yalayıp yuttum demiyorum sadece bilmediği konularda bile bilmişlik taslayan dinlemesini öğrenmeyen bir milletimiz var ona istinaden dedim
Bi Almanyayla Abd uretti diye medyada dunyada hemen öne cikardilar asıyı. Yanlis anlamayin ben hic bi asiya guvenmiyom ve hukumetten nefret ederim ama adamlar dogru asiyi aldi. Biontechin aşisi türü bakimindan ilk kez kullanilacak 2 sene sonrasini kimse bilmiyor. Ama çin aşısınin teknigi onyillardir kullanilan bi aşı. Inaktif . Yani ölüvirüs aşısı. Emin olun cok daha güvenli. Ama bizim gerizekali millet sirf abd almanya ortak asisi diye hemen daha iyi diyorlar. Bu arada cin asisi biontechin asisindan daha pahali. Asi olacak olan arkadas varsa biontechi degil cin asisini olsun
Ayrica virüslerle 100yillardir ugraşan çin tecrubelidir.
Onlarca kez yapilan hata yuzunden tazminat odeyen biontech pfizer asisina degil . Çin aşısına güvenin.

PERS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
260
143
43
Bi Almanyayla Abd uretti diye medyada dunyada hemen öne cikardilar asıyı. Yanlis anlamayin ben hic bi asiya guvenmiyom ve hukumetten nefret ederim ama adamlar dogru asiyi aldi. Biontechin aşisi türü bakimindan ilk kez kullanilacak 2 sene sonrasini kimse bilmiyor. Ama çin aşısınin teknigi onyillardir kullanilan bi aşı. Inaktif . Yani ölüvirüs aşısı. Emin olun cok daha güvenli. Ama bizim gerizekali millet sirf abd almanya ortak asisi diye hemen daha iyi diyorlar. Bu arada cin asisi biontechin asisindan daha pahali. Asi olacak olan arkadas varsa biontechi degil cin asisini olsun
Ayrica virüslerle 100yillardir ugraşan çin tecrubelidir.
Onlarca kez yapilan hata yuzunden tazminat odeyen biontech pfizer asisina degil . Çin aşısına güvenin.
Asilar icerisinde en guvenilir olanlari tabiki ABD-Almanya ve Ingiliz asisi.Kiyaslamak yanlis bana gore.Çin guvensiz bir ulke herkesce malum acikca ben de guvenmiyorum.Turkiyenin Çin tercihi iki nedene dayaniyor:
1.Batili ulkelerin diger asilar icin cok miktarda siparis vermesi ve Turkiyenin gec kalmasi
2.Cin asisinin dha kolay saklanma kosullarina sahip olmasi.
Ama sonuc olarak Covid19 virusun yayilmasi durduruldugu surece x asisi y asisi olmasi cok da onemli olmasa gerek.Bir an once su beladan kurtulmak dilegiyle.

yigitkaymak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
282
29
28
geçmişolsun kardeşim agrısı sızısı çok kötü oluyor