- 6,175
- 1,796
- 113
Herkes alacagini aldi verecegini verdi cekildi kosesineHrrkes kayıp valla😂
Herkes alacagini aldi verecegini verdi cekildi kosesineHrrkes kayıp valla😂
O anlamda demedm forumdan kayıp diom dün o kdr kişi vardı simdi @Barakuda09 la ikimiz buradayızİnanma sen her şeye biliyoruz biz herkesin kaybını kazancını
Heeee anladım dostO anlamda demedm forumdan kayıp diom dün o kdr kişi vardı simdi @Barakuda09 la ikimiz buradayız
gene ikimiz buralardsyız qaribaneee olarakHerkes alacagini aldi verecegini verdi cekildi kosesine
Dün sen yoktun la geceO anlamda demedm forumdan kayıp diom dün o kdr kişi vardı simdi @Barakuda09 la ikimiz buradayız
Garibanin yuzu gulurmu hicgene ikimiz buralardsyız qaribaneee olarak
He la ben 2 qündür uyuyordum😂😂Dün sen yoktun la gece
Gözü kör olsn qaribaaneliqinGaribanin yuzu gulurmu hic
Maaşlı çalışan herkes Garibandır isterse 50 k alsın aylık, patron olmayan pasif gelirle ski tşğıns denk olmayan herkes ya gariban ya orta gelirlidir takma fazla bu ekonomide zengin olanlar daha da zengin oldu çoktan, bundan sonra o zengin olma hayalleri bitti battı herkes günü kurtarıyorgene ikimiz buralardsyız qaribaneee olarak
Bizde boyle rolluyoruzBak sili b de bir gol daha olur
Cok haklisin kardesimMaaşlı çalışan herkes Garibandır isterse 50 k alsın aylık, patron olmayan pasif gelirle ski tşğıns denk olmayan herkes ya gariban ya orta gelirlidir takma fazla bu ekonomide zengin olanlar daha da zengin oldu çoktan, bundan sonra o zengin olma hayalleri bitti battı herkes günü kurtarıyor
Valla öle ülkece bullu 7k zenqinler zenqin qaribaneeler qaribanneeMaaşlı çalışan herkes Garibandır isterse 50 k alsın aylık, patron olmayan pasif gelirle ski tşğıns denk olmayan herkes ya gariban ya orta gelirlidir takma fazla bu ekonomide zengin olanlar daha da zengin oldu çoktan, bundan sonra o zengin olma hayalleri bitti battı herkes günü kurtarıyor
WonnmuyuzzzBizde boyle rolluyoruz
Benim pederle yaşıt sayılırsın dayııııBizde boyle rolluyoruz
Sen kimle yaşıyorsunBenim pederle yaşıt sayılırsın dayıııı
Dogrudur kardesimBenim pederle yaşıt sayılırsın dayıııı