- 71,314
- 43,852
- 113
PederSen kimle yaşıyorsun
PederSen kimle yaşıyorsun
Sari kartmisAski diger mac
Maçts bi skntı varda cözemedm pen6 da olabilirAski diger mac
O çoktan uyudu, dün gece onun viskisini alıp gittim evden 50liğin 40ı kalmış dolapta çokta içmez de gece ne hikmetse dolaba baktı odaya geldi koşa koşa kafam da zoom zaten, 1 haftaya kadar chivas alacaksın diyor bana bilmiyor ki varımı yoğumu tüm yatırımımı paramı ksybettiğimiDogrudur kardesim
BiO çoktan uyudu, dün gece onun viskisini alıp gittim evden 50liğin 40ı kalmış dolapta çokta içmez de gece ne hikmetse dolaba baktı odaya geldi koşa koşa kafam da zoom zaten, 1 haftaya kadar chivas alacaksın diyor bana bilmiyor ki varımı yoğumu tüm yatırımımı paramı ksybettiğimi
😔O çoktan uyudu, dün gece onun viskisini alıp gittim evden 50liğin 40ı kalmış dolapta çokta içmez de gece ne hikmetse dolaba baktı odaya geldi koşa koşa kafam da zoom zaten, 1 haftaya kadar chivas alacaksın diyor bana bilmiyor ki varımı yoğumu tüm yatırımımı paramı ksybettiğimi
hadi yptır bi rolll 🤐😴🤔Kalanlarla devam bu lose
Sagligin yerinde olsunda kardesim para kazanilir
Kanks sevdircen rollünü ben her şeyimi kaybetmişim borçlar kapıda sk sen diyon roll sen yaptır banahadi yptır bi rolll 🤐😴🤔
Tabi orası öyle Allaha şükürSagligin yerinde olsunda kardesim para kazanilir
Girme o islere dahada dipe gidersin benden sana abi tavsiyesiTefeciye gidicem yarın bi 20 bin alalım bu iş böyle olmaz tekrar düze çıkmam lazım deliricem
Takılıoz oqlum lan 😵😖😖Kanks sevdircen rollünü ben her şeyimi kaybetmişim borçlar kapıda sk sen diyon roll sen yaptır bana
Ben senin yerinde olsam gencsin daha idemeye calis borclarini bir daha bu illete bulasma derimGirme o islere dahada dipe gidersin benden sana abi tavsiyesi
Giricezzz uslanmayız biz daha önce girdim, Allaha şükür çıktım tekrar girer miyim bilmiyorum da gidişat kötü ben hep ara ara bu durumlara düşerdim de çıkışı unuttukGirme o islere dahada dipe gidersin benden sana abi tavsiyesi
Bi yemedin o halt kaldı ypma sakın öle bişey hayatını sondururlerTefeciye gidicem yarın bi 20 bin alalım bu iş böyle olmaz tekrar düze çıkmam lazım deliricem