Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Crazyboys/ Kasa 700 Hedef 7000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Dogrudur kardesim
O çoktan uyudu, dün gece onun viskisini alıp gittim evden 50liğin 40ı kalmış dolapta çokta içmez de gece ne hikmetse dolaba baktı odaya geldi koşa koşa kafam da zoom zaten, 1 haftaya kadar chivas alacaksın diyor bana bilmiyor ki varımı yoğumu tüm yatırımımı paramı ksybettiğimi

Barakuda09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,175
1,796
113
O çoktan uyudu, dün gece onun viskisini alıp gittim evden 50liğin 40ı kalmış dolapta çokta içmez de gece ne hikmetse dolaba baktı odaya geldi koşa koşa kafam da zoom zaten, 1 haftaya kadar chivas alacaksın diyor bana bilmiyor ki varımı yoğumu tüm yatırımımı paramı ksybettiğimi
Bi
😔

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Hayattttt nelere kadirsin in çık in çık

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Tefeciye gidicem yarın bi 20 bin alalım bu iş böyle olmaz tekrar düze çıkmam lazım deliricem

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Girme o islere dahada dipe gidersin benden sana abi tavsiyesi
Giricezzz uslanmayız biz daha önce girdim, Allaha şükür çıktım tekrar girer miyim bilmiyorum da gidişat kötü ben hep ara ara bu durumlara düşerdim de çıkışı unuttuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...