- 38,702
- 20,190
- 113
6.5 dk
Sans varsa gelir gelmezse 100 tl gitmiş olur benden4.47 2 -0 oldu
Gelcek gibi duruyor nasip artıkSans varsa gelir gelmezse 100 tl gitmiş olur benden
Özelden sen gönderebilirsin istediğin kişilere@Shellac kazandı kral konuyu kilitleyip rica etsem çekiliş yaparmisin kazandıktan sonra beğenenler diskalifiye ederek. Yarın sabah ödülleri göndereceğim
Dostum bu konularda çekiliş olmuyor sen istersen seçtiğin kişilere özelden ulaşman lazım gelirse çekiliş konularında çekiliş olur@Shellac kazandı kral konuyu kilitleyip rica etsem çekiliş yaparmisin kazandıktan sonra beğenenler diskalifiye ederek. Bugün sabah ödülleri göndereceğim
Çekiliş yapılmıyor mu? Cekilisin yapılması daha adil olur.Özelden sen gönderebilirsin istediğin kişilere
Gelirse çekiliş açmamışsın sen gönderebilirsinÇekiliş yapılmıyor mu? Cekilisin yapılması daha adil olur.
İlk defa yaptığım için bilmiyordum. O zaman ben listeyi aldım. Adil olması için çekiliş yapacağım. Gene yarın rollerim devam edecek konuma destek verenlere güzelliğim olacak. Sizi unutmadımDostum bu konularda çekiliş olmuyor sen istersen seçtiğin kişilere özelden ulaşman lazım gelirse çekiliş konularında çekiliş olur
Yok takip eden 2 kişiye kendin yolla bak en cok mesajı kim yazmışsa yada kafana göreÇekiliş yapılmıyor mu? Cekilisin yapılması daha adil olur.
Tamam kardesin ben yatıyorum sabah göndericem yazdım mesajı oku hadi iyi geceler gözüm kapanıyor uykusuzluktanGelirse çekiliş açmamışsın sen gönderebilirsin
Çekilişi adminler yaparİlk defa yaptığım için bilmiyordum. O zaman ben listeyi aldım. Adil olması için çekiliş yapacağım. Gene yarın rollerim devam edecek konuma destek verenlere güzelliğim olacak. Sizi unutmadım