- 15,244
- 7,832
- 113
Ben ne zaman hedefe bir oran kalsa onu 2-3 maça bölüyorumOna kesinlikle karşıyı daima tek maç. Unutmamak gerek 1.01 bile olsa ne kadar çok maç o kadar çok risk
Ben ne zaman hedefe bir oran kalsa onu 2-3 maça bölüyorumOna kesinlikle karşıyı daima tek maç. Unutmamak gerek 1.01 bile olsa ne kadar çok maç o kadar çok risk
o yanlış kral şimdi geldik eşeğin zorttt dediği yere buradan yatarsam öyle bir koyarki... anlatamam şimdi ben izninizle final maçını seçiyorum gelirsede buradan 2 şanslı kardeşimizi seçiyorum. Hadi bakemmmm şanss ne olur ipnelik yapma şans...Ben ne zaman hedefe bir oran kalsa onu 2-3 maça bölüyorum
Şansın bol olsun o zaman dost Rast geleo yanlış kral şimdi geldik eşeğin zorttt dediği yere buradan yatarsam öyle bir koyarki... anlatamam şimdi ben izninizle final maçını seçiyorum gelirsede buradan 2 şanslı kardeşimizi seçiyorum. Hadi bakemmmm şanss ne olur ipnelik yapma şans...
Bekliyoruzo yanlış kral şimdi geldik eşeğin zorttt dediği yere buradan yatarsam öyle bir koyarki... anlatamam şimdi ben izninizle final maçını seçiyorum gelirsede buradan 2 şanslı kardeşimizi seçiyorum. Hadi bakemmmm şanss ne olur ipnelik yapma şans...
eyw cınım benimŞansın bol olsun o zaman dost Rast gele
Bol şanslar dostumArkadaşlar final kuponumu paylaşıyorum. Eğer kazanırsa ödülleri bugün sabah gün içerisinde göndereceğim kazananlara bol şans şimdiden
Ekli dosyayı görüntüle 272477
1.periyot 2.5 alt mıArkadaşlar final kuponumu paylaşıyorum. Eğer kazanırsa ödülleri bugün sabah gün içerisinde göndereceğim kazananlara bol şans şimdiden
Evet1.periyot 2.5 alt mı
Sans varsa gelirSon 9 dk
1 gol daha olabilit oranlara göre konuşuyomSans varsa gelir
1 gol oluyorsa olsun ama 2 gol olmasın tamamen sans1 gol daha olabilit oranlara göre konuşuyom
7 dk kaldı dayanın1 gol oluyorsa olsun ama 2 gol olmasın tamamen sans
Bol şans dostumArkadaşlar final kuponumu paylaşıyorum. Eğer kazanırsa ödülleri bugün sabah gün içerisinde göndereceğim kazananlara bol şans şimdiden