- 18,686
- 9,113
- 113
Ben nereden bileyim kardeşim sitenin sahibi ben miyim üye bile olmadım benne oldu siteye sen bilirsin
Ben nereden bileyim kardeşim sitenin sahibi ben miyim üye bile olmadım benne oldu siteye sen bilirsin
atıp tutuyordun biraz önce adamlar logoyu bile kaldırdıBen nereden bileyim kardeşim sitenin sahibi ben miyim üye bile olmadım ben
Neye atıp duyuyordum dostum tam olarak siteyi mi övdüm ben kafan mı iyiatıp tutuyordun biraz önce adamlar logoyu bile kaldırdı
Sence ne oldu benim bilgilerimi mi çaldılaratıp tutuyordun biraz önce adamlar logoyu bile kaldırdı
ben bu sitenin bilgileri çalıp sattığını söylediğimde neyi savunuyordun ben mi yanlış anladımNeye atıp duyuyordum dostum tam olarak siteyi mi övdüm ben kafan mı iyi
ya kardeşim bilgi dediğin numaran faln işte korkma en fazla hergün mesaj yağar telefonunaSence ne oldu benim bilgilerimi mi çaldılar
Günde 50 100 arası mesaj geliyor zaten. Birde bunlar atsınya kardeşim bilgi dediğin numaran faln işte korkma en fazla hergün mesaj yağar telefonuna
🤣 dostum bunu çoğu site yapıyor zaten bunda anormal bişey yok ki tanımadığı etmediği siteye üye olurken herkesin bunu göze alması lazım zatenben bu sitenin bilgileri çalıp sattığını söylediğimde neyi savunuyordun ben mi yanlış anladım
Günde 50 100 arası mesaj geliyor zaten. Birde bunlar atsın
bide azeri sitesi dedik bağrımıza bastık🤣 dostum bunu çoğu site yapıyor zaten bunda anormal bişey yok ki tanımadığı etmediği siteye üye olurken herkesin bunu göze alması lazım zaten
Kanka Azeriler Türklerden beter eski manitamdan tecrübem var 🤣bide azeri sitesi dedik bağrımıza bastık
Hangi oyunu oynadın?200 çektim dostlar ben 4 dk geçti hesabıma
tikliyozda ana sayfaya giriyo kardesBeyler canlı destek uğraşmayın bu link tıklayın bonus talep edin
[/URL]
Giriş bilgilerin adama gitti, adres uzantisina bak ! 🤣🤣tikliyozda ana sayfaya giriyo kardes