- 3,089
- 1,354
- 113
Beni de çekilişe alın beyler şans bu iş
Bu mesajdan önce 3 kişi yazmıştı.Cekiliste yine sonradan gelenlere çıktı . Adaletli olmadı da neyse.yes beya biz çekiliş yapamaıyoruz galiba @Daimon bu mesajdan önce mesajı olanlardan 2 kişi seçermisin çekim gelince 25er tl ataym
Sagol kardes te zaten takiplik bi durum yoktu adam atti kuponu gol oldu senin kismetinmisBenim yerime erhanbey22 alabilir kral
çekilişi yaptım kazananlara atabilirim yada erhana atabilirim kazananlar ne derse öyle yapalım xerdemx hakkından vazgeciyomuş zaten @ezenginer at derse hepsini erhana atayım yok hakkımı ver derse ona hakkını atıp bir kişiye daha çekiliş yapaym @Poyrazz senin eleştirine gelirsek o mesajdan nce 4 kişi mesaj yapmış ve 6 kişi beğeni atmış ondan sonrakileri dahil etmedim zaten ben bu parayı gözden çıkarmışım hiçbirinizi forum dışında tanımam yapmayın@ctnbilgi @erhanbey22 at roll dondurelım kazanırsa o 6 kısıye dagıtılır
Olsun herkes senin almanı istiyor zaten olurda kazanç sağlarsan herkes faydasını gorur.Sagol kardes te zaten takiplik bi durum yoktu adam atti kuponu gol oldu senin kismetinmis
Kral çekilişten öncede dedim şimdide diyorum bana heeyer parisçekilişi yaptım kazananlara atabilirim yada erhana atabilirim kazananlar ne derse öyle yapalım xerdemx hakkından vazgeciyomuş zaten @ezenginer at derse hepsini erhana atayım yok hakkımı ver derse ona hakkını atıp bir kişiye daha çekiliş yapaym @Poyrazz senin eleştirine gelirsek o mesajdan nce 4 kişi mesaj yapmış ve 6 kişi beğeni atmış ondan sonrakileri dahil etmedim zaten ben bu parayı gözden çıkarmışım hiçbirinizi forum dışında tanımam yapmayın
dost senin yapmana kımse itiraz edemez Senin gonlun oyle yapmak ıstedı yaptın salla bos konusanlarıişte bu yüzden @Shellac yapsın dedim
Kardes bu konuda sen seciyosun modlar ugrasmaz bu bu papara atsin dicen sikinti çıkaramaz kimse para senin kime istersen ona verirsinişte bu yüzden @Shellac yapsın dedim
Senin yazdığın mesaja göre yazdım zaten.benden önce mesaj yazanlardan 2 kişi seç demiştin mod a.begenenler dahil degildi..neyse boşver.çekilişi yaptım kazananlara atabilirim yada erhana atabilirim kazananlar ne derse öyle yapalım xerdemx hakkından vazgeciyomuş zaten @ezenginer at derse hepsini erhana atayım yok hakkımı ver derse ona hakkını atıp bir kişiye daha çekiliş yapaym @Poyrazz senin eleştirine gelirsek o mesajdan nce 4 kişi mesaj yapmış ve 6 kişi beğeni atmış ondan sonrakileri dahil etmedim zaten ben bu parayı gözden çıkarmışım hiçbirinizi forum dışında tanımam yapmayın
o zaman @erhanbey22 at bana papara yollayayım sana roll yaparız sonrası sende 6 kişiye mi verirsin nasıl yaparsın senin bilcen işKral çekilişten öncede dedim şimdide diyorum bana heeyer paris
kırmak istemiyorum kimseyi be başkandost senin yapmana kımse itiraz edemez Senin gonlun oyle yapmak ıstedı yaptın salla bos konusanları