Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ctnbilgi / Brezilya Gel Bana

Kupon Miktarı
150
Kupon Oranı
3.57

akin01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,089
1,354
113
Bırakın kimin kaderinde varsa ona çıksın roll yapsın o da forumda kabul mü

xerdemx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,068
465
83
Benim yerime erhanbey22 alabilir kral

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
kazancın daim olsun dost.

ctnbilgi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,154
696
113
@ctnbilgi @erhanbey22 at roll dondurelım kazanırsa o 6 kısıye dagıtılır
çekilişi yaptım kazananlara atabilirim yada erhana atabilirim kazananlar ne derse öyle yapalım xerdemx hakkından vazgeciyomuş zaten @ezenginer at derse hepsini erhana atayım yok hakkımı ver derse ona hakkını atıp bir kişiye daha çekiliş yapaym @Poyrazz senin eleştirine gelirsek o mesajdan nce 4 kişi mesaj yapmış ve 6 kişi beğeni atmış ondan sonrakileri dahil etmedim zaten ben bu parayı gözden çıkarmışım hiçbirinizi forum dışında tanımam yapmayın

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,266
113
çekilişi yaptım kazananlara atabilirim yada erhana atabilirim kazananlar ne derse öyle yapalım xerdemx hakkından vazgeciyomuş zaten @ezenginer at derse hepsini erhana atayım yok hakkımı ver derse ona hakkını atıp bir kişiye daha çekiliş yapaym @Poyrazz senin eleştirine gelirsek o mesajdan nce 4 kişi mesaj yapmış ve 6 kişi beğeni atmış ondan sonrakileri dahil etmedim zaten ben bu parayı gözden çıkarmışım hiçbirinizi forum dışında tanımam yapmayın
Kral çekilişten öncede dedim şimdide diyorum bana heeyer paris

Poyrazz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,931
1,380
113
Senin yazdığın mesaja göre yazdım zaten.benden önce mesaj yazanlardan 2 kişi seç demiştin mod a.begenenler dahil degildi..neyse boşver.

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
@erhanbey22 Zero bölge Dayı herzamnkı gibi 5 sn de neolacagı bellı oluyor zaten :D stres yok :D