Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Daimon / Kasa 140 Hedef 1K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Kural değil 15 yıldır oynarım bu mereti ama böyle bunun gibi çok örnek veririm sanada inanmazsın
Oyle dostta en basiti almanyaya bak bugün 2.yarı 60a kadar 3 maç 0 0 di 3ude 1.5 üst oldu lige göre değişir o

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
529
266
63
İstatistikler mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama en önemli şeyi göstermez demiş reisin biri
Herkesin kendine göre bakış açısı vardır ben tecrübelerime göre bilgi vermek istedim hepimiz kazanalim dikkat edin dakikalara

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,242
8,643
113
90 da 3-1 geldi lahti atamadı

Mehmet1981

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
761
320
63
İşte 2. Yarı başlayıp 60 a kadar 1 gol olursa kitleniyo maç 60 'tan sonra olursa sorun yok
Inter turku 56 attı.lahti ise 55 Inter turku 2-1 bitti.secimi interturkudan yapsaydı kazanırdı.demek kısmet değilmiş.Unutma maçların çoğu 100 de 90 daha başlamadan ne olacağı belli.Prof bir dayımın söylediği.macin hilesini bulacaksin.Ornek bir işi öğrenmeden o işin kurnazligini öğrenecen.Bu dünyayı bitirmiş bir arkadaş tavsiyesi..

son1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
529
266
63
Inter turku 56 attı.lahti ise 55 Inter turku 2-1 bitti.secimi interturkudan yapsaydı kazanırdı.demek kısmet değilmiş.Unutma maçların çoğu 100 de 90 daha başlamadan ne olacağı belli.Prof bir dayımın söylediği.macin hilesini bulacaksin.Ornek bir işi öğrenmeden o işin kurnazligini öğrenecen.Bu dünyayı bitirmiş bir arkadaş tavsiyesi..
Bende bunu demek istedim oyunu kuruyorlar kurulan oyunu çözersen kazanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...