- 26,399
- 28,122
- 113
Olmadi dost gecmis olsun
Oyle dostta en basiti almanyaya bak bugün 2.yarı 60a kadar 3 maç 0 0 di 3ude 1.5 üst oldu lige göre değişir oKural değil 15 yıldır oynarım bu mereti ama böyle bunun gibi çok örnek veririm sanada inanmazsın
İstatistikHurafe
İşte 2. Yarı başlayıp 60 a kadar 1 gol olursa kitleniyo maç 60 'tan sonra olursa sorun yokOyle dostta en basiti almanyaya bak bugün 2.yarı 60a kadar 3 maç 0 0 di 3ude 1.5 üst oldu lige göre değişir o
İstatistikler mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama en önemli şeyi göstermez demiş reisin biriİstatistik
Inter turku maçında dakika 56 attı.lahti 55 te.digerini seçmiş olsaydı gelirdi.Oyle dostta en basiti almanyaya bak bugün 2.yarı 60a kadar 3 maç 0 0 di 3ude 1.5 üst oldu lige göre değişir o
3ude 60 tan once geldi seni sınadım kral 😁İşte 2. Yarı başlayıp 60 a kadar 1 gol olursa kitleniyo maç 60 'tan sonra olursa sorun yok
Herkesin kendine göre bakış açısı vardır ben tecrübelerime göre bilgi vermek istedim hepimiz kazanalim dikkat edin dakikalaraİstatistikler mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama en önemli şeyi göstermez demiş reisin biri
Sadece 1 tanesi 60 tan önce gol olmuş 0 0 iken zaten yüzse 90 dedim kardeşim 😀3ude 60 tan once geldi seni sınadım kral 😁
Inter turku 56 attı.lahti ise 55 Inter turku 2-1 bitti.secimi interturkudan yapsaydı kazanırdı.demek kısmet değilmiş.Unutma maçların çoğu 100 de 90 daha başlamadan ne olacağı belli.Prof bir dayımın söylediği.macin hilesini bulacaksin.Ornek bir işi öğrenmeden o işin kurnazligini öğrenecen.Bu dünyayı bitirmiş bir arkadaş tavsiyesi..İşte 2. Yarı başlayıp 60 a kadar 1 gol olursa kitleniyo maç 60 'tan sonra olursa sorun yok
Bende bunu demek istedim oyunu kuruyorlar kurulan oyunu çözersen kazanırsınInter turku 56 attı.lahti ise 55 Inter turku 2-1 bitti.secimi interturkudan yapsaydı kazanırdı.demek kısmet değilmiş.Unutma maçların çoğu 100 de 90 daha başlamadan ne olacağı belli.Prof bir dayımın söylediği.macin hilesini bulacaksin.Ornek bir işi öğrenmeden o işin kurnazligini öğrenecen.Bu dünyayı bitirmiş bir arkadaş tavsiyesi..
Sen oyunu çözdüğüne göre 10 bin dolar atda keyfimiz yerine gelsin dostBende bunu demek istedim oyunu kuruyorlar kurulan oyunu çözersen kazanırsın
Kardeşim günde milyarlarca doların döndüğü bet dünyasında herşeyin kendi haline bırakıldıgını düşünmüyorsun umarımLa siz ne diyosunuz 😂😂😂
Aga sal beni dış minnakların işi tamamKardeşim günde milyarlarca doların döndüğü bet dünyasında herşeyin kendi haline bırakıldıgını düşünmüyorsun umarım
Çözdügümü iddaa etmedim bende kaybediyorum herkez gibi ama şike dönmediğini düşünmüyorsun umarım 🙂Sen oyunu çözdüğüne göre 10 bin dolar atda keyfimiz yerine gelsin dost
😀😀 güldürdün akşam akşam saolAga sal beni dış minnakların işi tamam