- 5,011
- 2,958
- 113
hahaahah orası daha ılgınçYa kardesim seninndm bile kapaliydi en son sana nasil ulasipta tokatladilar.cok gecmis olsun.forumda belli basli adamlar var onlar haric herkesten cekinmek gerek.
hahaahah orası daha ılgınçYa kardesim seninndm bile kapaliydi en son sana nasil ulasipta tokatladilar.cok gecmis olsun.forumda belli basli adamlar var onlar haric herkesten cekinmek gerek.
Uzgunum ahmet kardes.senin gibi bi adama bu yapilmamaliydi.samimi olarak uzuldumhahaahah orası daha ılgınç
Aynısını dedim dost arkadaş gurur meselesi yapmış bedavaya para harcicakMahkemeye verebilirsin ama elinde senet imza vs yoksa bi şey alamazsın dost zamanında bizde açtık 4 sene oldu hala devam ediyor dava sonuç çıkmaz o işten
gerek yoksuan tşk bugun whatsaptan engelledı telegramdan yazdım ordandan engelledı numarasıvar ama engelledı bklm ıcraya verdıgımde sonucu paylasırımAhmet bnde arkadasi var bunun realden arkadasi belkide buda odur yaln konusyordur ulasmakmistersen verim telegram adresini
Tmm kardes sen blirsingerek yoksuan tşk bugun whatsaptan engelledı telegramdan yazdım ordandan engelledı numarasıvar ama engelledı bklm ıcraya verdıgımde sonucu paylasırım
tşktebrkler
Kardeşim varmı gece maçınHadi bakalım..Ekli dosyayı görüntüle 212747
kaç hane basacagına bağlıKardeşim varmı gece maçın
dayi tanimadigin adama niye 1k para gonderiyongerek yoksuan tşk bugun whatsaptan engelledı telegramdan yazdım ordandan engelledı numarasıvar ama engelledı bklm ıcraya verdıgımde sonucu paylasırım
O gece 6 bin param vardı şuan 0 kader iştekaç hane basacagına bağlı
aman ha adam hala buralarda onlıne kazanc yapıp cekım yapanlara dmden twıtterdan yürüyor buyuk ıhtımalle sakın düşmeyin tuzaga sahtekarın dolandırıcının tekidir aman ben yandım siz yanmayın @ismet1991 bu karaktersizaman bu @ismet1991 denilen karaktersize dikkat edin carpılmayın
Adam aktif geziyor ben anlamadım bu isiaman ha adam hala buralarda onlıne kazanc yapıp cekım yapanlara dmden twıtterdan yürüyor buyuk ıhtımalle sakın düşmeyin tuzaga sahtekarın dolandırıcının tekidir aman ben yandım siz yanmayın @ismet1991 bu karaktersiz
Nekadar çarptı dostaman ha adam hala buralarda onlıne kazanc yapıp cekım yapanlara dmden twıtterdan yürüyor buyuk ıhtımalle sakın düşmeyin tuzaga sahtekarın dolandırıcının tekidir aman ben yandım siz yanmayın @ismet1991 bu karaktersiz
bin tlNekadar çarptı dost
Senin gbi bir adam nasıl verdi bin TL burda profiline baktimda eski uyesin geçmiş olsunbin tl
güvendik inandık ama sonuc bu tokatcı cıktıSenin gbi bir adam nasıl verdi bin TL burda profiline baktimda eski uyesin geçmiş olsun