Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı dancy35 / 2543 Misli

Kupon Miktarı
2543
Kupon Oranı
1.57

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
Parayı nasıl kaptırdın dost onu söyle ben sana ona gore bi akıl vercem
ocak basında yolladım banka hesabına 3-4 aydır sallıyor ayın15 ı maas alıp atacam dedı 15 ı oldu ayın bası ayınbası oldu 15 i en son yıne bu ayın15 ı dedı ay basında bugunde engelledı deıdm nısan 15 te vermezsen ıcraya verecem dedım ama umurunda degıl sanırım para mevzusundan cıktı yani

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,609
45,029
113
ocak basında yolladım banka hesabına 3-4 aydır sallıyor ayın15 ı maas alıp atacam dedı 15 ı oldu ayın bası ayınbası oldu 15 i en son yıne bu ayın15 ı dedı ay basında bugunde engelledı deıdm nısan 15 te vermezsen ıcraya verecem dedım ama umurunda degıl sanırım para mevzusundan cıktı yani
Bankadan gonderdıysen iyi ver icraya banlandımı karaktersiz

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Para gönderdiğin hesaba açıklama kısmına borç para gonderiyom diye yazdın mı eğer yazmadiysan 50 tane mahkemeye dava açsan bişey çıkmaz lavuk bana borcu vardı atti dese olay kapanır giden 1 k olsun boşver diğer türlü dava icra falan ugrasirsan hepsi sana zarar yazar benden söylemesi sana

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
Para gönderdiğin hesaba açıklama kısmına borç para gonderiyom diye eğer yazmadiysan 50 tane mahkemeye dava açsan bişey çıkmaz lavuk bana borcu vardı atti dese olay kapanır giden 1 k olsun boşver diğer türlü dava icra falan ugrasirsan hepsi sana zarar yazar benden söylemesi sana
yanlısın var hiçbirbelge olmadan herhangı bırını ıcraya verebılırsın ilamsız takıp acabılırsın takıp baslattıgın kısı ıtıraz ederetmez sonrakı surec o sekıldeılerler ıspat olayııcra mahkemesıne vs gıdersecıkar 10 bın gıtsın gerekırse

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
yanlısın var hiçbirbelge olmadan herhangı bırını ıcraya verebılırsın ilamsız takıp acabılırsın takıp baslattıgın kısı ıtıraz ederetmez sonrakı surec o sekıldeılerler ıspat olayııcra mahkemesıne vs gıdersecıkar 10 bın gıtsın gerekırse
Dost sen bilirsin gene bişey çıkmaz sana net bilgi veriyom

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,095
47,906
113
profıl fotosu oyle gosterıyor ama degılız ya gelen tokatlıo gıden tokatlıo
Ya kardesim seninndm bile kapaliydi en son sana nasil ulasipta tokatladilar.cok gecmis olsun.forumda belli basli adamlar var onlar haric herkesten cekinmek gerek.

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,187
6,033
113
Mahkemeye verebilirsin ama elinde senet imza vs yoksa bi şey alamazsın dost zamanında bizde açtık 4 sene oldu hala devam ediyor dava sonuç çıkmaz o işten

AHMET4102

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,011
2,958
113
Mahkemeye verebilirsin ama elinde senet imza vs yoksa bi şey alamazsın dost zamanında bizde açtık 4 sene oldu hala devam ediyor dava sonuç çıkmaz o işten
takıp kesınlestıkten sonra sgk ya yazı maas haczı banka blokesı vs yapılır ustune bırsey yoksa sonucsuz kalabılır ama yanına kalmasın yasalollara basvuralım bakalım suanda burayı okuyor olma olasılıgı cok yuksek slm @ismet1991