- 12,642
- 14,828
- 113
38 bin lazım dost bir maç daha yazaydınÇok maç zor maraton...
38 bin lazım dost bir maç daha yazaydınÇok maç zor maraton...
Dostum konuyu şişirmek spam/ flood atmak son derece gereksiz aslinda.Var dostum var kuponun yüzüne bakmayan adam konuya tek mesaj yazmayan adam ödül alıyo
Tespit gbi tespit😀Dostum konuyu şişirmek spam/ flood atmak son derece gereksiz aslinda.
Ornek verirsek recebb 30k mesaji var. Hepimiz recebe 50 ser ateslememiz lazim mantiken . Cok yapinca çok cocuk olmaz
begen git bekleme o zaman zorla totem yaptıran mı var sana ? forumun kuralları ortadaDiğer Konudaki O kadar insan Bu saate kadar Ne için bekledi dostum Hâyrına mı 3-5 bişey çıkar diye doğruları konuşmaktan neden korkuyosunuzki
Şu mesajın alnı olsa da öpsek.. 🤩Dostum konuyu şişirmek spam/ flood atmak son derece gereksiz aslinda.
Ornek verirsek recebb 30k mesaji var. Hepimiz recebe 50 ser ateslememiz lazim mantiken . Cok yapinca çok cocuk olmaz
Sans yaninda olsun reisÇok maç zor maraton...
Dün geceki Farklı bi konu Konuyu bilmeden yorum yapman hoş değil başka bi konuda geçen olay onı geçtim olay kapanmış gitmiiş uslubünü düzeltbegen git bekleme o zaman zorla totem yaptıran mı var sana ? forumun kuralları ortada
Farkındayım. Bu gelirse 30 K yi 1.30 a basariz😂😂38 bin lazım dost bir maç daha yazaydın
bol şans güzel denemeÇok maç zor maraton...
üslübumda bir sıkıntı yok, önceki mesajlarına bak adam begenmiş gitmiş ona cıkıyor adaletsizlik falan diyorsun kurallar ortada rahatsız oluyorsan katılma etkinliklere bu kadar basitDün geceki Farklı bi konu Konuyu bilmeden yorum yapman hoş değil başka bi konuda geçen olay onı geçtim olay kapanmış gitmiiş uslubünü düzelt
Önceki Konuyu Tamamen Oku Ondan sonra Yorum yaparmısın ?üslübumda bir sıkıntı yok, önceki mesajlarına bak adam begenmiş gitmiş ona cıkıyor adaletsizlik falan diyorsun kurallar ortada rahatsız oluyorsan katılma etkinliklere bu kadar basit
Hadi ins gelsin dostum 😁Farkındayım. Bu gelirse 30 K yi 1.30 a basariz😂😂
😀😀Farkındayım. Bu gelirse 30 K yi 1.30 a basariz😂😂
Burayı başka forumlarla karıştırıyor bazıları, herkesi kendileri gibi köpekbalığı sanıyorlarbegen git bekleme o zaman zorla totem yaptıran mı var sana ? forumun kuralları ortada