- 17,710
- 5,473
- 113
Recep şu pasto maçında ilk yarı 1 gol lazım senin totem iyidir bi attırı ver sana zahmet
Recep şu pasto maçında ilk yarı 1 gol lazım senin totem iyidir bi attırı ver sana zahmet
Hala konusuon ugrasmıcaktın bnleUtanmaz arlanmaz şişe üstüne oturan sünnetsiz yaw gitti maçı yatırttı
Yorgunum dostRecep şu pasto maçında ilk yarı 1 gol lazım senin totem iyidir bi attırı ver sana zahmet
Dost attırır ama payını da alırRecep şu pasto maçında ilk yarı 1 gol lazım senin totem iyidir bi attırı ver sana zahmet
alışık adamlarız kaybetmeyeUtanmaz arlanmaz şişe üstüne oturan sünnetsiz yaw gitti maçı yatırttı
Kardeş sen pek konulara girip yorum yapmazdın beğenip bol sans bile yazmasın ödülü alıp giderdin zor gelmiyomu şuan yaptığın ?gelsin
Ne kullanıyorsun dost s3 mini miForum kasıyor yeni konu mu açılsa
Paysız olmaz dost, 😁Dost attırır ama payını da alır
🤣Yorgunum dost
yanlız reco normalde üzgün emoji filan koyar hiç bişey koymamış umut adamı nasıl bezdirdiysen
BakarızDost attırır ama payını da alır
kanka gecde gelmedim 2 kuponda burdaydım 2-3 ken soluksuz takipledikRenkdaşıma laf yok 😅
Kaybettıgıne uzulmedım dost hakettıyanlız reco normalde üzgün emoji filan koyar hiç bişey koymamış umut adamı nasıl bezdirdiysen
Ah ahhhkanka gecde gelmedim 2 kuponda burdaydım 2-3 ken soluksuz takipledik
Yorgunum demişti ya bak sen şimdi recoya 😅😅Bakarız
100 yapıp yarısını sana atıcaktımKaybettıgıne uzulmedım dost hakettı