- 17,707
- 5,471
- 113
Her sayfaya 20 mesaj yazmak mı lazım takip içinTamamen arkadas ortami muslera07 yoktu zaten rolde 400 mesajim var rollde bizi görmüyor hikaye ya gecende aynisi oldu el atilmalo bu olaya
Her sayfaya 20 mesaj yazmak mı lazım takip içinTamamen arkadas ortami muslera07 yoktu zaten rolde 400 mesajim var rollde bizi görmüyor hikaye ya gecende aynisi oldu el atilmalo bu olaya
Kazananlara ulasır dost dmsını kıtletme adamınBeyler para yollandı.
Payfix hesaplarınizi atın rioya
@Başkan sürekli arkadaş satasiyor uyarır misniz ?Sen yoksun orası kesinde
aynen reis haksızlık olduBilmiyim kanka sana demedim açık açık yazayım muslera07yi ben hiç görmedim pablo27 var o alınmamış Muslera alınmış hoş olmamış neyse ben sustum
Okuman yeterli dost sen de haklısın tabiHer sayfaya 20 mesaj yazmak mı lazım takip için
Gördün mü bu sefer yazdığını?@Başkan sürekli arkadaş satasiyor uyarır misniz ?
Patron dedi diye attık 1 mesaj kirlendi o zaman 😂Kazananlara ulasır dost dmsını kıtletme adamın
Sal boşver reis bizim elimize 10 tl geçince bile konu açıyoruz adamlar 100 tl kazanıyor çekilişten topukBen Iste Buna kiziom @Umutks41 adamların foruma katkisi yok daha bir tsne hediye leri nasip degil kalkmis Bunun kavgasini yapiolar
En azindan yarim saatte 1 yazmak icin yazmamak lazimHer sayfaya 20 mesaj yazmak mı lazım takip için
Kazananlara yazar dost atılırsa dm bıze donerık suan kıtlenmıstır belkı dm sı adamınPatron dedi diye attık 1 mesaj kirlendi o zaman 😂
Arkadaşım ben şuan işteyim dk başı yazma mecburiyeti varda ben mi bilmiyorum hayırdır konu niye bana dönüyor sıkıntınız neEn azindan yarim saatte 1 yazmak icin yazmamak lazim
Ben roll acan adamların yerinde olsam en cok aktif olan adamlar a verirrim en cok çekiliş yapan he diye veren adamlar a sin zamanlar da Ben oyle yapti m. Adam forumu para icin Kullanio böyle Adama da para atmak hoş olmuo Adam parayi alıo bi hafta yokSal boşver reis bizim elimize 10 tl geçince bile konu açıyoruz adamlar 100 tl kazanıyor çekilişten topuk
La allahta seni güldursun emi gece gece pardon sabah sabah 😅😅@Başkan sürekli arkadaş satasiyor uyarır misniz ?
Dostum ne yapıyorsun yine kaos ortamı olmuş..Beyler para yollandı.
Payfix hesaplarınizi atın rioya