- 187
- 9
- 18
3-2
Hakkaten yok o eleman, en son özelden bi arkadaş dolandırılmış bize mesaj attı 10 kişiye filen drogbada vardı umuta da paramı vercekmiş bişey olmuş vermemiş bu drogba sonrada umut buna drogba senide s..cem yazdı sonra adam kayboldu umut mu bişey yaptı artık bilmiyorum dostLa o ne oldu sınırsız banmi yedi
1093Betnano link ne recep
Adamsın ya1 kere 150 tl çekim zevkini yaşadık dost
@Umutks41 kendine grup kurmus cete gibi salio elemanlari cekilise kime cikarsaa komisyon alıo 😅😅😅😅Yaslandık usta bızden ıyıler var 2-3 hesapla yaptıklarını dusunuom bazen
Vbet 30 dakıka sürmezbu saatte gondermezde site 😀
vbet 😀Hangi sitemi bakmadım ben
Dayı harikasın yaHakkaten yok o eleman, en son özelden bi arkadaş dolandırılmış bize mesaj attı 10 kişiye filen drogbada vardı umuta da paramı vercekmiş bişey olmuş vermemiş bu drogba sonrada umut buna drogba senide s..cem yazdı sonra adam kayboldu umut mu bişey yaptı artık bilmiyorum dost
@erdalbakkal işte dayı drogbanın yan çarıHakkaten yok o eleman, en son özelden bi arkadaş dolandırılmış bize mesaj attı 10 kişiye filen drogbada vardı umuta da paramı vercekmiş bişey olmuş vermemiş bu drogba sonrada umut buna drogba senide s..cem yazdı sonra adam kayboldu umut mu bişey yaptı artık bilmiyorum dost
Gonderdıklerının ısımlerıne bakmalı dancy aynı kısı bıle cıkar@Umutks41 kendine grup kurmus cete gibi salio elemanlari cekilise kime cikarsaa komisyon alıo 😅😅😅😅