- 1,167
- 505
- 113
lan senın guzel yuregın sagolsun @dancy35 reıs parayı atınca söz yarın sana totem yaptırıcam20 kurus var ıcınde atamadık
lan senın guzel yuregın sagolsun @dancy35 reıs parayı atınca söz yarın sana totem yaptırıcam20 kurus var ıcınde atamadık
10k cekim var 15 k da giden 😂😂😂Geç o işleri dayı görüyorum çekim paylaşlarda haftada 10 k çekimin banko var
Bız 350 kazanıp 150 dagıtıox oran bızdeBiz kimseden cekimide kazancida esirgemiyoz kardeş çarşafa paylasiyoruz 10 çekip 1.5k dağıtan kim var bu forumda?dancy haric
Sana demedim sakin ol yaşlandın iyicieBiz kimseden cekimide kazancida esirgemiyoz kardeş çarşafa paylasiyoruz 10 çekip 1.5k dağıtan kim var bu forumda?dancy haric
Ben hallederımBeyler dağıtımı üstlenecek arkadaşa ekstra 50 tl yollayacam.
Gönüllüler beğensin.
Kesinti olmasın.
Payfixle atarım.
Paparaya girilmiyor
Ben bu ay payfix ile hic islem yapmadim dikersen Ben dagitirimBeyler dağıtımı üstlenecek arkadaşa ekstra 50 tl yollayacam.
Gönüllüler beğensin.
Kesinti olmasın.
Payfixle atarım.
Paparaya girilmiyor
payfixse olurBeyler dağıtımı üstlenecek arkadaşa ekstra 50 tl yollayacam.
Gönüllüler beğensin.
Kesinti olmasın.
Payfixle atarım.
Paparaya girilmiyor
ben dağıtırım bir sitede de 100 liram kaldı 50 yatırım istiyor sahane olurBeyler dağıtımı üstlenecek arkadaşa ekstra 50 tl yollayacam.
Gönüllüler beğensin.
Kesinti olmasın.
Payfixle atarım.
Paparaya girilmiyor
Forumun muhasebecisi mübarekPayfıx yollanacak olmayan acsın kendı adına hesap
ne payfixi bitmedi rolNereye veriyoruz bu payfix i
Abim yapsın 🤭Ben bu ay payfix ile hic islem yapmadim dikersen Ben dagitirim
üstlenirim reis sıkıntı yokBeyler dağıtımı üstlenecek arkadaşa ekstra 50 tl yollayacam.
Gönüllüler beğensin.
Kesinti olmasın.
Payfixle atarım.
Paparaya girilmiyor
dancy talibim dagitmaya 😀Beyler dağıtımı üstlenecek arkadaşa ekstra 50 tl yollayacam.
Gönüllüler beğensin.
Kesinti olmasın.
Payfixle atarım.
Paparaya girilmiyor
recep halletsın fazladan 50 verıceksın ya ordan benım dakıka sayısınıda atar ahahBen hallederım
50 kesmez dost 200 tl dersen yaparımBeyler dağıtımı üstlenecek arkadaşa ekstra 50 tl yollayacam.
Gönüllüler beğensin.
Kesinti olmasın.
Payfixle atarım.
Paparaya girilmiyor
Ben ne dedim 😁Beyler dağıtımı üstlenecek arkadaşa ekstra 50 tl yollayacam.
Gönüllüler beğensin.
Kesinti olmasın.
Payfixle atarım.
Paparaya girilmiyor