- 1,167
- 505
- 113
Bende de bi boşluk var sankisiki 😅Dm boş hala Bi aksilik var ama @rioletta nabıyosun
Bende de bi boşluk var sankisiki 😅Dm boş hala Bi aksilik var ama @rioletta nabıyosun
Burda bırı vardı bayan dedıgınız baska konuda 500 u zorluyoBirazdan doldurur dost rioletta dayımız
uyudu sanirim 😀 simdiye dagitmistim 😀@rioletta payfix bilgisi için dm e yazarsan halledelim artik
Bilmiyim kanka sana demedim açık açık yazayım muslera07yi ben hiç görmedim pablo27 var o alınmamış Muslera alınmış hoş olmamış neyse ben sustumBenle alakası yok lıste baskasında dost
O anlama değil dostum yaziyi Ben paylasiyirum ya o yuzden kendimi etiketlemedimSensız olmaz
Haksızlık etıket candırO anlama değil dostum yaziyi Ben paylasiyirum ya o yuzden kendimi etiketlemedim
Adam harbiden roll bitince geldi listeye nasıl girdi 😁Beni listeden çıkarın ben takip etmedim @dancy35
Tamamen arkadas ortami muslera07 yoktu zaten rolde 400 mesajim var rollde bizi görmüyor hikaye ya gecende aynisi oldu el atilmalo bu olayaBilmiyim kanka sana demedim açık açık yazayım muslera07yi ben hiç görmedim pablo27 var o alınmamış Muslera alınmış hoş olmamış neyse ben sustum
Bu kardeşimiz de başından beri vardı aslındaTamamen arkadas ortami muslera07 yoktu zaten rolde 400 mesajim var rollde bizi görmüyor hikaye ya gecende aynisi oldu el atilmalo bu olaya
Adam istediğine atıyor dostum çekiliş konusu değil bişey değil niye kastınız bu kadarTamamen arkadas ortami muslera07 yoktu zaten rolde 400 mesajim var rollde bizi görmüyor hikaye ya gecende aynisi oldu el atilmalo bu olaya
Kim alınmış dostBilmiyim kanka sana demedim açık açık yazayım muslera07yi ben hiç görmedim pablo27 var o alınmamış Muslera alınmış hoş olmamış neyse ben sustum
Kim atacakBeyler para yollandı.
Payfix hesaplarınizi atın rioya
Kim atcak liste ne bişey diyen olmadı kiBeyler para yollandı.
Payfix hesaplarınizi atın rioya
Kanka burada arkadas kollama var sonradan 2 mesaj yazan adam listede komediBu kardeşimiz de başından beri vardı aslında
Sen yoksun orası kesindeKim atacak