- 86,922
- 47,245
- 113
Beyler az daha bekleticez cozuyoruz 3 kisiye dm atck galiba az bklermisiniz lutfen
DoğruEn baştan takip edenleri alırmısın @dancy35 hak geçmesin
Bekliyoruz reis en başından beri burdayım ihtiyacimda var umarım bana dm atarsinizBeyler az daha bekleticez cozuyoruz 3 kisiye dm atck galiba az bklermisiniz lutfen
Kesene bereket şimdiden kazanlar arkadaşlara TebriklerBeyler şanslı arkadaşlara dm atılacak.
Az sonra bir roll daha yapacagiz
Haydi bol şanslar onada reisBeyler şanslı arkadaşlara dm atılacak.
Kesene bereketBeyler şanslı arkadaşlara dm atılacak.
Kolay gelsin abi beklemedeyizBeyler az daha bekleticez cozuyoruz 3 kisiye dm atck galiba az bklermisiniz lutfen
Tamam dostBeyler şanslı arkadaşlara dm atılacak.
Dost benim dm hatali msj alınmıyor çıkarsak burdan yazarsan sevinirimBeyler şanslı arkadaşlara dm atılacak.
Seciyo suan cekilis yok konu basliginda maddi bi mavzu yok broÇekiliş yok kendi seçmeyecek mi
Kral sana geçen dm attım ya o arada çekiliş varmış heycanlandırdık seni kusra bakmaBeyler az daha bekleticez cozuyoruz 3 kisiye dm atck galiba az bklermisiniz lutfen
Kesene bereket reis sabahciyiz beklerizBeyler şanslı arkadaşlara dm atılacak.
Kesene bereket kazanacak arkadaşlara tebriklerBeyler şanslı arkadaşlara dm atılacak.
Kanka herkes senın gibi namuslu olmayabılır zamanında sana yanlıslılla 200 tl atmıstıö geri iade etmıstın adamsın malatyalıBeyler şans gulerse çekilişten çıkarsam hakkımı biri alıp bana garanti bankasindan atabilirmi
Sorma aw sigaram da yoktu 🤣🤣Kral sana geçen dm attım ya o arada çekiliş varmış heycanlandırdık seni kusra bakma
He aynen sen nerden hatirladin bro yaşar 200 attı dedim bu işte bı terslik var sen yeni üyelikmi açtın eski hesap neydiKanka herkes senın gibi namuslu olmayabılır zamanında sana yanlıslılla 200 tl atmıstıö geri iade etmıstın adamsın malatyalı