- 3,443
- 1,705
- 113
Bakiyeler silinmediyse bu zamana kadar Hala umut var denektir
Ödeme bekleniyor ödenince bilgi vericem 12den sonra odemeler yapiliyormus. Deneme bonusu icin denedigim taktik 200 fs yi sweet bonanzada cevrdim 173tl odedi daha sonrada ultra hold and spin oyununda 1 tlden cevrdim 1016tl ye yukseltip cekim talebi verdim. Belki kazanmaniza vesile olur diye paylaşmak istedimÖdüyor beyler. Denendi
Bakiye duruyor hala sıkıntı yok. Ödenmicek durumdaki ler şimdiye kadar bekleme durumunda olmazdı benceBakiyeler silinmediyse bu zamana kadar Hala umut var denektir
Bu arada uye olduktan sonra bonus talep kismindan aldim bonusu canli dsstekten degilÖdeme bekleniyor ödenince bilgi vericem 12den sonra odemeler yapiliyormus. Deneme bonusu icin denedigim taktik 200 fs yi sweet bonanzada cevrdim 173tl odedi daha sonrada ultra hold and spin oyununda 1 tlden cevrdim 1016tl ye yukseltip cekim talebi verdim. Belki kazanmaniza vesile olur diye paylaşmak istedim
Canli destek 12 den sonra odemeler baslicak dediBakiye duruyor hala sıkıntı yok. Ödenmicek durumdaki ler şimdiye kadar bekleme durumunda olmazdı bence
Az önce burada görüp kaydoldum frespin aldım otomatik verdi dede sagolsun 100 x attı 1000 TL cekim verdım inş ödenir teşekkür ediyorum sabah sabah iyi olduEyvallah hocam sağol 🙏
Freesepen jazanci sporda gecerlimiÖdeme bekleniyor ödenince bilgi vericem 12den sonra odemeler yapiliyormus. Deneme bonusu icin denedigim taktik 200 fs yi sweet bonanzada cevrdim 173tl odedi daha sonrada ultra hold and spin oyununda 1 tlden cevrdim 1016tl ye yukseltip cekim talebi verdim. Belki kazanmaniza vesile olur diye paylaşmak istedim
DeğilFreesepen jazanci sporda gecerlimi
Abi yattı mı para beni aramadılar dahaSonu 18 24 olan tel açın
İnşallah benide ararlar 😂Bekliyorum 15.20 dk bekleyın dediler
Valla abi telefonun ekranını kitlemiyorum bekliyorum telefondaArarlar sıra sıra. Allah'tan açtım yoksa yanardı
Yattı mı paran abiArarlar sıra sıra. Allah'tan açtım yoksa yanardı
Bana vermedi davetiye özerine veriyormuşAz önce burada görüp kaydoldum frespin aldım otomatik verdi dede sagolsun 100 x attı 1000 TL cekim verdım inş ödenir teşekkür ediyorum sabah sabah iyi oldu