- 134
- 31
- 28
Güzelmiydi bari 😄😄Bende uye oldum, bonus talepten ilettim red edildi, canlıdan istedim sarimsakli cacık tarifi verdi
Güzelmiydi bari 😄😄Bende uye oldum, bonus talepten ilettim red edildi, canlıdan istedim sarimsakli cacık tarifi verdi
Ödwnir kardesim ben aldim odeme saglam site watsap destegi yok ama xok guzel ilgileniyorlar sadece gunluk cekim limiti duşukAz önce burada görüp kaydoldum frespin aldım otomatik verdi dede sagolsun 100 x attı 1000 TL cekim verdım inş ödenir teşekkür ediyorum sabah sabah iyi oldu
canlı destek direk engelliyorSms gelmeyen varsa üye olmasın prim vermeyin dostlar canlıda deneme bonusu yok diyor
Evet arama yaptılar sesli kimlik onayı aldılar ilgilendiler dediğin gibi sadece geç ödendi oda önemli değil tek odesindeÖdwnir kardesim ben aldim odeme saglam site watsap destegi yok ama xok guzel ilgileniyorlar sadece gunluk cekim limiti duşuk
Girme dayıcım orayaBetcorner davet geldi ama üyeyim dürüst biri varsa yardımcı olabilir mi 200 freespinveya 200 freebet Max çekim 500 freespin sweet Bonanza freebet 1.80 çevrim
Delta link var mi
Rica ederim dostSağolasın