- 71,313
- 43,852
- 113
Yok fred çakmaktaşFteedpinleri güzel çevir dayıcım
Yok fred çakmaktaşFteedpinleri güzel çevir dayıcım
Bnaada ekle destekEklemeler kontrol ediliyor arkadaşlar
Bana tam 100 tl cikacak yanilma payim yoktur sana 7 lira 85 kurusFteedpinleri güzel çevir dayıcım
Sana bir adet coutinho veriorum gece geceBnaada ekle destek
Son yatırım 500 yeni türk lirasi ama çekim yok
Benimkinde spinlerde 9 tane kalp olursa iyi olur , zalımın kızı yüreğimi parçaladı da 1 tane lazım fazladanEklemeler kontrol ediliyor arkadaşlar
TEŞEKKÜR EDERİM İYİ YAPTIN EYVALLAH HATAMIZ OLDUYSA AFFOLA BU ARALAR KAYIPTAYIMARKADAŞLAR ARADA ETKİNLİK YAPIYORUZ. BÖYLE FARKLI ETKİNLİK YAPALIM SOHBET MUHABBET DÖNSÜN İSTEDİK. FREESPİNİNDE ŞARTLARI MEVCUT OLUCAK SİZE ONLARI İLETECEĞİM TEŞEKKÜRLER
holosko +bir miktar spin daha cazipSana bir adet coutinho veriorum gece gece
Zaten 8 kişiye verdin destekcim ne şartı sinirlendirme beni 10 betten eklet çevrimsiz seridenARKADAŞLAR ARADA ETKİNLİK YAPIYORUZ. BÖYLE FARKLI ETKİNLİK YAPALIM SOHBET MUHABBET DÖNSÜN İSTEDİK. FREESPİNİNDE ŞARTLARI MEVCUT OLUCAK SİZE ONLARI İLETECEĞİM TEŞEKKÜRLER
Bizimde eksik ve hatamiz olduysa affola dost. Hiç sorun yokTEŞEKKÜR EDERİM İYİ YAPTIN EYVALLAH HATAMIZ OLDUYSA AFFOLA BU ARALAR KAYIPTAYIM
Sanada bir adet ali cabbar veriyorumBenimkinde spinlerde 9 tane kalp olursa iyi olur , zalımın kızı yüreğimi parçaladı da 1 tane lazım fazladan
Kolay şartlar be cano huylanma hemenZaten 8 kişiye verdin destekcim ne şartı sinirlendirme beni 10 betten eklet çevrimsiz seriden
Ver parayiiiiiiZaten 8 kişiye verdin destekcim ne şartı sinirlendirme beni 10 betten eklet çevrimsiz seriden
tamam admincim sen takılma kötü söz söyleyenlere meyve veren agaç taşlanırEklemeler kontrol ediliyor arkadaşlar
Yani sana eklenen spinin kazancı senindir demek oluyor bu doğru nisantasi beyefendisiSana bir adet coutinho veriorum gece gece
Sen nasıl tüm kelimeleri doğru yazdın ak bu terste bi işlik vartamam admincim sen takılma kötü söz söyleyenlere meyve veren agaç taşlanır
100 unyarısı benim mi dayıBana tam 100 tl cikacak yanilma payim yoktur sana 7 lira 85 kurus
10 liradan shining Hot 50 spin eklenmiş bana sagolunARKADAŞLAR ARADA ETKİNLİK YAPIYORUZ. BÖYLE FARKLI ETKİNLİK YAPALIM SOHBET MUHABBET DÖNSÜN İSTEDİK. FREESPİNİNDE ŞARTLARI MEVCUT OLUCAK SİZE ONLARI İLETECEĞİM TEŞEKKÜRLER