- 71,313
- 43,852
- 113
Senin malzemelerini gezdireler yesinBizimde eksik ve hatamiz olduysa affola dost. Hiç sorun yok
Senin malzemelerini gezdireler yesinBizimde eksik ve hatamiz olduysa affola dost. Hiç sorun yok
Afiyet olsun10 liradan shining Hot 50 spin eklenmiş bana sagolun
dozt eklenecenk kişilerbelli oltu muSen nasıl tüm kelimeleri doğru yazdın ak bu terste bi işlik var
50 kurustan eklerse opte başına koyZaten 8 kişiye verdin destekcim ne şartı sinirlendirme beni 10 betten eklet çevrimsiz seriden
Cok naziksiniz coutinyonuz geldimi acabaYani sana eklenen spinin kazancı senindir demek oluyor bu doğru nisantasi beyefendisi
Sen heryerden kazanıyon zaten bak dostun 1 saat önce beter haldeydi bitik haldeydi halq 100lük bonanza alcakmış da bilene vercekmiş bi roll yaptırmqdın bize 😡😡😡😡neyse ki 1 saatte 2 siteden 2 haftalık zararı çıkardık10 liradan shining Hot 50 spin eklenmiş bana sagolun
Hangi başıma koyayım50 kurustan eklerse opte başına koy
Geldi donsuz gondermissin amacı anlamadım beyefendi o mu bizi ellicek bizmi onuCok naziksiniz coutinyonuz geldimi acaba
Heh düzeldin ak bozuldun sandım evet belli oldu şekerleri emcükledim biledozt eklenecenk kişilerbelli oltu mu
Senin100 unyarısı benim mi dayı
Selam yakısıklı dm ye gel bakalım sen biSen heryerden kazanıyon zaten bak dostun 1 saat önce beter haldeydi bitik haldeydi halq 100lük bonanza alcakmış da bilene vercekmiş bi roll yaptırmqdın bize 😡😡😡😡neyse ki 1 saatte 2 siteden 2 haftalık zararı çıkardık
Tenekeci gelmis50 kurustan eklerse opte başına koy
ben var mıymHeh düzeldin ak bozuldun sandım evet belli oldu şekerleri emcükledim bile
Bi dur bi kredi kartını kapatayım be adam bismillah demeden dahaSelam yakısıklı dm ye gel bakalım sen bi
Nasi istersenGeldi donsuz gondermissin amacı anlamadım beyefendi o mu bizi ellicek bizmi onu
Ne bileyim cnm senin id i benben var mıym
Seçimi bize bırakman beni bir nebze rahatlattıNasi istersen
Coutinho muller hazard yarin bediktasta sanchezde olabilirSeçimi bize bırakman beni bir nebze rahatlattı
Böyle adamlarin Beşiktaş'a gelmesine sasiriyorsan besiktasliligini kontrol et derim sukescimCoutinho muller hazard yarin bediktasta mullerde olabilir