- 25,670
- 23,771
- 113
Altinmi kuzenime toz taktim aqEkimde düğün var küçük altın takacaksan gel dost
Altinmi kuzenime toz taktim aqEkimde düğün var küçük altın takacaksan gel dost
Ben düşünmüyorum abi sinyal çek kenara ticariEvliliği düşünen adamın kumar oynamasına karşıyım dost
Aldığının yarısını at dostBen düşünmüyorum abi sinyal çek kenara ticari
Insanlar az maas aldigindan bulasiolar napsinlar.dunyada bole ekonomi olursa millette ek para pesinde riskli ama ole yaniEvliliği düşünen adamın kumar oynamasına karşıyım dost
Vay aw nişantaşı beyefendisi gelmiş benim gibi zugurde sinyal yapıyorlar öpsenize dayınızın elini geçen bayram harçlık vermediBen düşünmüyorum abi sinyal çek kenara ticari
Tamam atcam dm bekliyorumAldığının yarısını at dost
Baldız varsa bacanak oluruz dost yoksa düşünmüyorum sırf senle bacanak olabilmek için yaniInsanlar az maas aldigindan bulasiolar napsinlar.dunyada bole ekonomi olursa millette ek para pesinde riskli ama ole yani
Valla bana 3 yıldır kimse gönüllü dm atmıyo sinyalle bile düşmüyo artıkVay aw nişantaşı beyefendisi gelmiş benim gibi zugurde sinyal yapıyorlar öpsenize dayınızın elini geçen bayram harçlık vermedi
Yani hiç atılmadı sana dmValla bana 3 yıldır kimse gönüllü dm atmıyo sinyalle bile düşmüyo artık
Oz yegenim hala vuramadinmi laparayiValla bana 3 yıldır kimse gönüllü dm atmıyo sinyalle bile düşmüyo artık
Abi takip makip vs dışında düşmüyo yani geçenlerde bi elemanın 8 saat konusunu takip ettik adam hedefe ulaştı kaçtı gitti sen düşünYani hiç atılmadı sana dm
Cano boşver o işleri artik 50 100 le bisey olmuyoAbi takip makip vs dışında düşmüyo yani geçenlerde bi elemanın 8 saat konusunu takip ettik adam hedefe ulaştı kaçtı gitti sen düşün
Vurduk çok vurduk da sonra geri verdik özdayım günün anlam ve şerefi adına bi yanardönerli dm gelmez mi dayım hoşgeldin bu arada tarlalarda enginarlar oldu muOz yegenim hala vuramadinmi laparayi
Minumum 500 yatirim olcak sekilde 5 kez yatirimin olup cekim yapamaynlara yatirdiklarinin toplaminin yuzde 15 yada yuzde 20 nakit bonus verilebilir
İd 868540700
Bizde katilalim
Olsun bi tebessüm bile yeterdiCano boşver o işleri artik 50 100 le bisey olmuyo
Abi selam noralarda mevsim yaz mı bu nağmeler saz mı caz mı
Antepli gibi degil herkes o olsaydi aninda dm den yazardiAbi takip makip vs dışında düşmüyo yani geçenlerde bi elemanın 8 saat konusunu takip ettik adam hedefe ulaştı kaçtı gitti sen düşün
Di mi gökhanabi antepli gibi adam var mı ya herkese dm atıyor ama kimse göremiyor dmleri, forumun veritabanında saklı hepsiAntepli gibi degil herkes o olsaydi aninda dm den yazardi
Gizli sekmede atiyor dm leri 🤣Di mi gökhanabi antepli gibi adam var mı ya herkese dm atıyor ama kimse göremiyor dmleri, forumun veritabanında saklı hepsi