- 34,552
- 19,153
- 113
Aferinburada önemli olan denegebet admının gözüne girmek ondan 5 dedm
Aferinburada önemli olan denegebet admının gözüne girmek ondan 5 dedm
Benim var eklermisiniz spinlerimiSole yapalim 1 ay boyunca dengebete minumum 5 bin yatirana ayin 1 de 5 spin versin 0,10 kurustan bu daha iyi
Sen baya kaybetmissin dengede sana kiyak gecsinler 100 spin 10 tl den ypsinlar bi kiyakBenim var eklermisiniz spinlerimi
Senin ödüle ihtiyacın mı var dayım, sen yokken çok ölü s***ci tanıdık bari sen yapmaUzun zamn oldu hemn ödül loading...
Oyle seyler yok.bu büroda 5 kaybet 100 ekler ama daha 100 den fazla eklendiğini görmedimSen baya kaybetmissin dengede sana kiyak gecsinler 100 spin 10 tl den ypsinlar bi kiyak
Ewet eski hava gitmis neler verdik burda be nelerSenin ödüle ihtiyacın mı var dayım, sen yokken çok ölü s***ci tanıdık bari sen yapma
Sen gittin dolar üç katına cıktı dost bi daha gitse dolar yüz lira olsunEwet eski hava gitmis neler verdik burda be neler
1 gecede 3 bin verdigimi bilirim millete helali hos olsunSenin ödüle ihtiyacın mı var dayım, sen yokken çok ölü s***ci tanıdık bari sen yapma
Öyle kimsenin kimseye hayrı yok param olunca dm atıyorum millete öylesine, ak adamlar binler kazanıyo konu başlığına inşallah sizde kazanın falan yazıyo ula hırrram diycem banlancam az kaldı zaten, kendime de istemiyorum git bi paylaşım yap zor durumdakilerleEwet eski hava gitmis neler verdik burda be neler
Dinlendirme artik yeter tmm az dolandırmadık seni1 gecede 3 bin verdigimi bilirim millete helali hos olsun
Malesef 15 bin almis 40 bin almis falan eee havani atiosun dimi gosterisini yapion sonucÖyle kimsenin kimseye hayrı yok param olunca dm atıyorum millete öylesine, ak adamlar binler kazanıyo konu başlığına inşallah sizde kazanın falan yazıyo ula hırrram diycem banlancam az kaldı zaten, kendime de istemiyorum git bi paylaşım yap zor durumdakilerle
AhahajklskhksDinlendirme artik yeter tmm az dolandırmadık seni
20 yıl sonra sokakta kalcak dost kimse seni eve almayacak berduş olacan calisamayacan o yüzden kumarı birakarkadaslar bana acil bara lazım lütfen kalabalınk yapmayalm
diyene bag ag benden betto20 yıl sonra sokakta kalcak dost kimse seni eve almayacak berduş olacan calisamayacan o yüzden kumarı birak
tamam dost ederim. bu arada benim çekiliş paramı göndermeyen üye ceza aldı mı 2 aydır evde bekliyorum da
Yanyana olacaz canodiyene bag ag benden betto
bu dimitrimi Bursadaydı20 yıl sonra sokakta kalcak dost kimse seni eve almayacak berduş olacan calisamayacan o yüzden kumarı birak