- 34,552
- 19,153
- 113
Evde niye bekliyom akbilemi ayvakti parayitamam dost ederim. bu arada benim çekiliş paramı göndermeyen üye ceza aldı mı 2 aydır evde bekliyorum da
Evde niye bekliyom akbilemi ayvakti parayitamam dost ederim. bu arada benim çekiliş paramı göndermeyen üye ceza aldı mı 2 aydır evde bekliyorum da
Evet bir ara bursada ev arkadaşı arıyordu şimdi istanbulda ev arkadaşı tarafından dolandiriliyor diyom bi ev tut beraber kalak para yok diyobu dimitrimi Bursadaydı
ev arkadasım bayan dozt yoksa senlen cıkardm insanlık nelere kağdirEvet bir ara bursada ev arkadaşı arıyordu şimdi istanbulda ev arkadaşı tarafından dolandiriliyor diyom bi ev tut beraber kalak para yok diyo
Bursadayken denk gelırdık de pek ınanmadım bursada olduguna GorukledemıydıEvet bir ara bursada ev arkadaşı arıyordu şimdi istanbulda ev arkadaşı tarafından dolandiriliyor diyom bi ev tut beraber kalak para yok diyo
Senin o yalanını sevsinlerev arkadasım bayan dozt yoksa senlen cıkardm insanlık nelere kağdir
künkörendeyim simdiBursadayken denk gelırdık de pek ınanmadım bursada olduguna Gorukledemıydı
valla olmSenin o yalanını sevsinler
Büyü yapıyor arada kendisi medyum tanışın hemenBursadayken denk gelırdık de pek ınanmadım bursada olduguna Gorukledemıydı
Muska mı yaptın kıza nasıl bir büyü senin gibi biriyle aynı evde ikna edebilirkivalla olm
Ora neresi Dost Korkutma Bizikünkörendeyim simdi
ayıb oluyor karsında medyum yakısıklı büyücü dmitri bey varMuska mı yaptın kıza nasıl bir büyü senin gibi biriyle aynı evde ikna edebilirki
Sagol Bi medyum kalmıstı Bizim medyum yeter Dost @EnişteBüyü yapıyor arada kendisi medyum tanışın hemen
Yakışıklı olabilirsinde delisin bro evde çaktırma ama fazla konuşma evdeayıb oluyor karsında medyum yakısıklı büyücü dmitri bey var
ev arkadasım da kumarbaz ag benden beterYakışıklı olabilirsinde delisin bro evde çaktırma ama fazla konuşma evde
Numarasını versene tanışalımev arkadasım da kumarbaz ag benden beter
özele gel ag senden kıymetli miNumarasını versene tanışalım
Medyumca söyleyeyim mi dost 😁😁😁dmitri
dostum sen türkçe anlamıyor musun
konuda başka site adı geçmesin diyorum
bu kısımda neyi anlamıyorsun