- 11,413
- 15,295
- 113
bilmiyorum erhan dün sana ulaşmaya çalışıyorduBizim dunku is bitti mi yine de bekliyodum
bilmiyorum erhan dün sana ulaşmaya çalışıyorduBizim dunku is bitti mi yine de bekliyodum
uyursan herkes ölür@bytako uyuduk yalan olduk
Yapma bea cok yorgundum neyse ona yazdim daha donmedi isi var herhal bel ki gelir birazdan umarim harcamamistir cok ihtiyacim var ne kadar attiydin acabauyursan herkes ölür
Ortaligi karistirma loErhan senin parayı yemis dost ondan giremiyo foruma
Kesin cok ihtiyacın vardır 70 tl attıYapma bea cok yorgundum neyse ona yazdim daha donmedi isi var herhal bel ki gelir birazdan umarim harcamamistir cok ihtiyacim var ne kadar attiydin acaba
bilmiyorum kardeşim kime ne yolluyorYapma bea cok yorgundum neyse ona yazdim daha donmedi isi var herhal bel ki gelir birazdan umarim harcamamistir cok ihtiyacim var ne kadar attiydin acaba
Bana ve umuta 35 er TL fazla atti demek ki senin paraymis kusura bakma dostOrtaligi karistirma lo
Bizim hakkımız ne oldubilmiyorum erhan dün sana ulaşmaya çalışıyordu
Yuklu attin galba adam foruma bile ugramadi bugun pff kesin yedi 😄🤣👍🏿bilmiyorum kardeşim kime ne yolluyor
Onlar benim param umuta şöyle aranızda 35 er toplayıp gönderin paramıBana ve umuta 35 er TL fazla atti demek ki senin paraymis kusura bakma dost
Hadi ya ben uyuyom yazmistim ama umursamadi demek ki neyseBana ve umuta 35 er TL fazla atti demek ki senin paraymis kusura bakma dost
Öyle biri değil işi vardır gelince atar paranıYuklu attin galba adam foruma bile ugramadi bugun pff kesin yedi 😄🤣👍🏿
bilmiyorum kardeşim 13e basmıştırBizim hakkımız ne oldu