- 23,071
- 21,072
- 113
Sen adamın aklına girdin kesin sana uymusturbilmiyorum kardeşim 13e basmıştır
Sen adamın aklına girdin kesin sana uymusturbilmiyorum kardeşim 13e basmıştır
Neyse artik ben kotu biri demedim zaten nasip yorgundum uyudum napalim kismetÖyle biri değil işi vardır gelince atar paranı
adam tek tek herkesin peşinden koşamaz kardeşim ne yapsınYuklu attin galba adam foruma bile ugramadi bugun pff kesin yedi 😄🤣👍🏿
Yorgundum ne bilim hemen bisiler yazilsaydi ona gore mesaj atar oyle yatardim baktim ses cikmadi bende yattim zaten beni secip secmeyeceginde garanti degildiadam tek tek herkesin peşinden koşamaz kardeşim ne yapsın
Neyse bakalim 2 den beri yok gelince anlicaz nolcaginiadam tek tek herkesin peşinden koşamaz kardeşim ne yapsın
Umarim hep vurursun iyi rolldu amaadam tek tek herkesin peşinden koşamaz kardeşim ne yapsın
Tmm kardesim uzatma konuda para mevzusu dönmesin adam gelince alırsın paranı siz istiyonuz ki adam hiç uyumasın 7 24 burda kalsın anında paramı atsınYorgundum ne bilim hemen bisiler yazilsaydi ona gore mesaj atar oyle yatardim baktim ses cikmadi bende yattim zaten beni secip secmeyeceginde garanti degildi
Bos dm atanlar var oyle deme zaten bisi olunca ben yaziyom problem olmuyo para muhabbeti yapmiyorum hem durum noldu onu ogrendim ve ne olcaksa erhan gelince bakilcak yapcak bisi yok harcadiysada artikTmm kardesim uzatma konuda para mevzusu dönmesin adam gelince alırsın paranı siz istiyonuz ki adam hiç uyumasın 7 24 burda kalsın anında paramı atsın
Sen neye güvenerek dm ni kapalı tutuyon ki zaten hayatında 5 liralık kupon mu yaptında dm atmasınlar diye dm ni kapatıyon
Herkes kumarcı adam aynen harcadıysada yapcak bişe yokBos dm atanlar var oyle deme zaten bisi olunca ben yaziyom problem olmuyo para muhabbeti yapmiyorum hem durum noldu onu ogrendim ve ne olcaksa erhan gelince bakilcak yapcak bisi yok harcadiysada artik
Muhabbet ediyoruz burda tartisma yok ki uzasinTmm kardesim uzatma konuda para mevzusu dönmesin adam gelince alırsın paranı siz istiyonuz ki adam hiç uyumasın 7 24 burda kalsın anında paramı atsın
Sen neye güvenerek dm ni kapalı tutuyon ki zaten hayatında 5 liralık kupon mu yaptında dm atmasınlar diye dm ni kapatıyon
AynebPatates yaw siradaki gelsin
Gecmis olsun dost niye acele ettin bu araplara tokatlandınPatates yaw siradaki gelsin
Bol sansbaşlıyorum