- 25,670
- 23,771
- 113
Hic duymadim
Ne kadar surduAynen bende sallandım çok fena
Duyulacak gibi değildi abi )))) yatiyorum yatak asagai yukarı oldu sallanıyorum bildiğin ama rahatlık nasi görmen lazım deprem oluyo anliyosun ama yataktan istifimi bozmuyoruz bu rahatlık öldürecek biziHic duymadim
3-5saniyeNe kadar surdu
Şiddeti kaçmiş baktın mı dost3-5saniye
Ist.beylikdüzünde hissettik başka ilçelerdw hisseden yazsınŞiddeti kaçmiş baktın mı dost
Tahmini 5.3 diyoda tahmini buŞiddeti kaçmiş baktın mı dost
BenDE Onu atıyodum atmışım hatta
Bizim bütün mahalle uyuyo deprem olsa herkes gitcek burda tahtalı köye bende rahatını bolmedigim icn onlarla gitcemDeprem oldu tüm mahalle ayaktayiz
Aga benim tatlı aw durmam evde falan ufacık sallansin uyuyamamBizim bütün mahalle uyuyo deprem olsa herkes gitcek burda tahtalı köye bende rahatını bolmedigim icn onlarla gitcem
İNternette millet sokağa çıktı yaziyo bende sizdenim diyip çıkasım varda burda herkes uyuyo kimsenin haberi yok tek başıma napcam dışarda shsshshsAga benim tatlı aw durmam evde falan ufacık sallansin uyuyamam
Aaaaaağ deprem 🏃🏃🏃 diyerek koşİNternette millet sokağa çıktı yaziyo bende sizdenim diyip çıkasım varda burda herkes uyuyo kimsenin haberi yok tek başıma napcam dışarda shsshshs
Evet TV'yi açtık şuan biz evde