- 25,670
- 23,771
- 113
Japonya diiliz aga 6 nile yikiyo eelerimizi allah korudun kimseye bisey olmasin
5.9 böyle salladiysa bide Düzce'den beklenen İstanbul depremi halimiz harapJaponya diiliz aga 6 nile yikiyo eelerimizi allah korudun kimseye bisey olmasin
Daha duzceden habr yok sikinti olabilir
OoO Baya sallanmis
Düzcede bi ev diye paylaşmişlar
Hesabini surekli kontrol etDenge bet dün gece saat 11 den beri çekim ödenmiyor lütfen ödeyin artık
Erenozturk81
One la ole gondermedilermi halaHala odenmedi 10 dan sonra odenicek diye mesaj attı bakalim
Gece çekim limiti maksimum 3.000 TL dir o yüzden 3000TL üstü cekimler gündüz 10:00 itibari ile gönderilir.Denge bet dün gece saat 11 den beri çekim ödenmiyor lütfen ödeyin artık
Erenozturk81
2,30 oldu odeme olmadı halaGece çekim limiti maksimum 3.000 TL dir o yüzden 3000TL üstü cekimler gündüz 10:00 itibari ile gönderilir.
@Dengebet DestekGece çekim limiti maksimum 3.000 TL dir o yüzden 3000TL üstü cekimler gündüz 10:00 itibari ile gönderilir.
Bu neymis la.gecende boyle bi sikinti vardi yine senmiydin o
Yok abiBu neymis la.gecende boyle bi sikinti vardi yine senmiydin o
Gecende ayni mevzu vardi oda bayagi uzun surmustuYok abi
Bu neydi la.kac saat oldu eren.bizi aydinlattigin icin tskrler.bu aralar bu olay cok olmaya basladi o sitede.uzak duralim.bilgilerin icin saolasin. @Shellac cozer bu isi diye dusunuyorum.
Dayı her cümlen neden bu neydi la ile baslıyoBu neydi la.kac saat oldu eren.bizi aydinlattigin icin tskrler.bu aralar bu olay cok olmaya basladi o sitede.uzak duralim.bilgilerin icin saolasin. @Shellac cozer bu isi diye dusunuyorum.
Ama bu ne gercekten kac saat olmus baksana.gecende aynisi vardi.bende aktif kullaniyordum burayi bugune kadarki artik kullanmam.cekim yapamiyorum diye uzuluyordum zaten pek fark yokmus baksana odemelerde sikinti varmis zaten.adam sabahtan beri yana done odemem gelmedi diyor.Dayı her cümlen neden bu neydi la ile baslıyo