- 71,313
- 43,852
- 113
Ben onun rollerini konularını takip etmiyorum 10.000 TL kazanip takip eden adama 38 TL atan adamın konusunu bırak yüzüne bakmamEdonun yaptigi buyuk ayipti
Ben onun rollerini konularını takip etmiyorum 10.000 TL kazanip takip eden adama 38 TL atan adamın konusunu bırak yüzüne bakmamEdonun yaptigi buyuk ayipti
Yok abi mesaj kasmayi sevmiyorum normal şekilde olursa olur
Öyle bir kural yok dost başkan canı sikilinca bakıyor dm atıp yolluyor kitabı kuralı yok keyfe keder bir durumHep 50 tl mi 100 300 yok sanirim 10k sonra 20k mi nasil konusunun link bana atan olur mu
38 tlBen onun rollerini konularını takip etmiyorum 10.000 TL kazanip takip eden adama 38 TL atan adamın konusunu bırak yüzüne bakmam
NaptiBen onun rollerini konularını takip etmiyorum 10.000 TL kazanip takip eden adama 38 TL atan adamın konusunu bırak yüzüne bakmam
He ya 10.000 kazanıp 38 attı ben geçen 900 kazandım 140 TL sini sağa sola dağıttım. 250 kazansak 30 atıyoruz sigara parası istedigim kişiye. Cimri adamla isim olmwz
Bu genç deliganli uşak bı alemBen onun rollerini konularını takip etmiyorum 10.000 TL kazanip takip eden adama 38 TL atan adamın konusunu bırak yüzüne bakmam
Dun geceki 11 k hedef falan yazan ben 1 saat takip etmistim.biraktimHe ya 10.000 kazanıp 38 attı ben geçen 900 kazandım 140 TL sini sağa sola dağıttım. 250 kazansak 30 atıyoruz sigara parası istedigim kişiye. Cimri adamla isim olmwz
Abi benim payfix yok abimin payfixini verdim . Roll takip ederken yanımda abim de vardı 2 saat takip ettim hatta dedi ki sen neden kafanı telefondan kaldırmıyon dedi ben de bir abinin kuponunu takip ediyorum dedim . İyi bakalım dedi . Sabah 38 TL atmış abim ağzıma scti 10 bin kazanıp sana 38 mi attı dedi. Tonla azar yedim ayıp yani madem atasın yok roll açıp dağıtıcam deme
10 k kazanan adam 10 kisiye bi 100 ateslemedi lazim olmadi 5.6 kisiye 150 tlHe ya 10.000 kazanıp 38 attı ben geçen 900 kazandım 140 TL sini sağa sola dağıttım. 250 kazansak 30 atıyoruz sigara parası istedigim kişiye. Cimri adamla isim olmwz
Neden ne yaptı ki ?Edonun yaptigi buyuk ayipti
10 bin kazansam en kötü takip eden 5 kişiye 80 atarım 38 ne abi tşk geçer gibi hayır biz konuya girerken para sormuyoruz sen kendin yazıyorsun oraya dağıtıcam diye . Adama sorarlar yani birader maden veresin yok neden dağıtım muhabbeti yapıyorsun diye. Ayar oluyorum böyle şeylere10 k kazanan adam 10 kisiye bi 100 ateslemedi lazim olmadi 5.6 kisiye 150 tl
100 ne 80 100 den assasi kurtarmaz bi sigara 50 tl bi bira 50 tl10 bin kazansam en kötü takip eden 5 kişiye 80 atarım 38 ne abi tşk geçer gibi hayır biz konuya girerken para sormuyoruz sen kendin yazıyorsun oraya dağıtıcam diye . Adama sorarlar yani birader maden veresin yok neden dağıtım muhabbeti yapıyorsun diye. Ayar oluyorum böyle şeylere
Emek veriyoruz dostRol varsa benide ekleyin son işlem yatirim
Herkeze abi diyip popolarını kaldırmayın olum adamı tribe sokuyorsunuzEn küçük bizziz diye saygımızı hiç bozmuyoruz her şeye eyvallah diyoruz da böyle olmaz yani biz abi diyoruz millet bizi enayi mi sanıyor anlamadım
Bana abi diyebilirHerkeze abi diyip popolarını kaldırmayın olum adamı tribe sokuyorsunuz