Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Dengebet - Rolling Alanı !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,609
45,029
113
Ulan hamsinin kucugu hep senin yuzunden seni engelliyom
Konusma üslübuna dikkat et benım le samımiyetin yok hamsinin küçügü falan birdaha uyarmam

Para muhabbetini biz espri yaptıgımızı herkez bilir oyuzden sende yaptın ıs ciddiye biner

K. Bakma dost ciddiye alıcaklarını anlıyamadık @Shellac

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,975
2,914
113
Abi benim payfix yok abimin payfixini verdim . Roll takip ederken yanımda abim de vardı 2 saat takip ettim hatta dedi ki sen neden kafanı telefondan kaldırmıyon dedi ben de bir abinin kuponunu takip ediyorum dedim . İyi bakalım dedi . Sabah 38 TL atmış abim ağzıma scti 10 bin kazanıp sana 38 mi attı dedi. Tonla azar yedim ayıp yani madem atasın yok roll açıp dağıtıcam deme
Kanka biz kazansak yaparız da işte herkes bir olmuyor

Explosen16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,579
4,944
113
Abi benim payfix yok abimin payfixini verdim . Roll takip ederken yanımda abim de vardı 2 saat takip ettim hatta dedi ki sen neden kafanı telefondan kaldırmıyon dedi ben de bir abinin kuponunu takip ediyorum dedim . İyi bakalım dedi . Sabah 38 TL atmış abim ağzıma scti 10 bin kazanıp sana 38 mi attı dedi. Tonla azar yedim ayıp yani madem atasın yok roll açıp dağıtıcam deme
Zarardaymis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...