- 25,670
- 23,771
- 113
Gayri menkul zenginiyim o dogruZengin adam
Gayri menkul zenginiyim o dogruZengin adam
Bi roll yap baeiGayri menkul zenginiyim o dogru
Roll senin isin 10 kisiye 150 ver 10 bin.kazanip 30 verme haBi roll yap baei
10 bin?Roll senin isin 10 kisiye 150 ver 10 bin.kazanip 30 verme ha
Onlar yapti diye yaptim zaten atacaklarindan degil deŞakanın dozunu bilin beyler
Para muhabbeti geçmesin Lütfen.
Dayı üç lafından biri Lidyalılar in icadiyla alakalı birde biz laf ediyon 😆😆Bi de bizi banlatcaklar bunlarla muhabbette edilmiyo
Sipali falan deyin bariDayı üç lafından biri Lidyalılar in icadiyla alakalı birde biz laf ediyon 😆😆
Konusma üslübuna dikkat et benım le samımiyetin yok hamsinin küçügü falan birdaha uyarmamUlan hamsinin kucugu hep senin yuzunden seni engelliyom
Kanka biz kazansak yaparız da işte herkes bir olmuyorAbi benim payfix yok abimin payfixini verdim . Roll takip ederken yanımda abim de vardı 2 saat takip ettim hatta dedi ki sen neden kafanı telefondan kaldırmıyon dedi ben de bir abinin kuponunu takip ediyorum dedim . İyi bakalım dedi . Sabah 38 TL atmış abim ağzıma scti 10 bin kazanıp sana 38 mi attı dedi. Tonla azar yedim ayıp yani madem atasın yok roll açıp dağıtıcam deme
ZarardaymisAbi benim payfix yok abimin payfixini verdim . Roll takip ederken yanımda abim de vardı 2 saat takip ettim hatta dedi ki sen neden kafanı telefondan kaldırmıyon dedi ben de bir abinin kuponunu takip ediyorum dedim . İyi bakalım dedi . Sabah 38 TL atmış abim ağzıma scti 10 bin kazanıp sana 38 mi attı dedi. Tonla azar yedim ayıp yani madem atasın yok roll açıp dağıtıcam deme
Dengebet olmaz mi bugunŞakanın dozunu bilin beyler
Roll yapmak isterim bana eklenir mi bugunŞakanın dozunu bilin beyler
Etkinlik yapılır ise aktif olman lazım dostumRoll yapmak isterim bana eklenir mi bugun
OkEtkinlik yapılır ise aktif olman lazım dostum
buraya ben yazar duyuru yaparım
ondan sonra kul adlarınızı yazıp katılabilirsiniz