- 17,579
- 4,944
- 113
Roll yok
Var dedi ortalıkta yok isim var gücüm var geçen de roll için o kadar yazdım ben yokken millet yaptı rolü. Her dakika foruma bakamıyorum şimdi yine ben yokken yapılırRoll yok
KactiYok la gündüz geldi bi zehirli ok attı gitti @Dengebet Destek
Eri la
Gitti 5 oranKatilcam bu sefer.secilirsem fener macina 3.5 ust ve fener yener diycem tek aticam
Luvibetin skor etkinliğinde fener 4-0 skor vermiştim Valencia 90+2 de kaleciyi geçemediGitti 5 oran
Bn katilamadim cunku aon islem etkinlikdi.betcioda 3.1 dedimLuvibetin skor etkinliğinde fener 4-0 skor vermiştim Valencia 90+2 de kaleciyi geçemedi
1.50 veriyordu dayı nasıl 5 oranGitti 5 oran
3.5 ust ve fener yenermi 1.50 sanah bakdim 5.10du la nasil 1.51.50 veriyordu dayı nasıl 5 oran
Dayı 3.5 üst oranı 1.38di 8.30 gibi kupon yapayım dedim oran yoktu vazgeçtim3.5 ust ve fener yenermi 1.50 sanah bakdim 5.10du la nasil 1.5
O zaman ben 3.1 skorla karistirmis olabilirim bro.cunku mac 3.1 biter diye dusunuyordumDayı 3.5 üst oranı 1.38di 8.30 gibi kupon yapayım dedim oran yoktu vazgeçtim
Tebrikler dostBn katilamadim cunku aon islem etkinlikdi.betcioda 3.1 dedim
Sabaha yakın verecek heralde. Şimdi bütün maçlar biter gelir verir@Dengebet Destek beklemekten kardan adam olduk dost nerelerdesin ?
Yarına kalsın artık zaten bı anlamı kalmadıSabaha yakın verecek heralde. Şimdi bütün maçlar biter gelir verir