- 21,081
- 17,401
- 113
Slot muBen kirbaci betonrede vuruyorum suan
Slot muBen kirbaci betonrede vuruyorum suan
Yap ben prezantable tas catladin 30.32 gosteren nisantasi cocuguyum sikinti yokGeyik yapcaktım yaşını yeni farkettim
Nişantaşı dedin gözyaşım pıt pıt şuanYap ben prezantable tas catladin 30.32 gosteren nisantasi cocuguyum sikinti yok
Öle amaNişantaşı dedin gözyaşım pıt pıt şuan
abi fotoğraftaki sen misin çok yakışıklısınYap ben prezantable tas catladin 30.32 gosteren nisantasi cocuguyum sikinti yok
7-8 sene Nişantaşı ve çevresinde çalıştım Maçka parkı falanÖle ama
Aaaaa7-8 sene Nişantaşı ve çevresinde çalıştım Maçka parkı falan
Aaaa bende barmenim 😃 hshajdjaBen cafe house midpoint gloria jeaslerda calistim 10 yil havalimani 5 yil alakarte garsonuyum barmenim ve kahvenin.kitabiji yazdim yillardir
Macka pRki bizim ewimiz
Son islemimi hatirlamiorum roll ypmis olabilirim@babako35
@yavuz6306
@sukes1982
@qnurcan
Bama dmden kullanici adlarinizi iletiniz. Son işlem sartina uygun olanlara rolling eklenecektir konuya rolling yaparsınız arkadaslar
Sanatçılar parkındaydım ben itfaiye karşısı urban diner diye bi american restoranı vardı komilikten başladım şimdi otelde barmenlik yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılarMacka pRki bizim ewimiz
Biliyorum konusuruz yineSanatçılar parkındaydım ben itfaiye karşısı urban diner diye bi american restoranı vardı komilikten başladım şimdi otelde barmenlik yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar
Hnginotel bende the marmarda basladim bu hayata 20 yasimda 2 yil orda ogrendim herseyiSanatçılar parkındaydım ben itfaiye karşısı urban diner diye bi american restoranı vardı komilikten başladım şimdi otelde barmenlik yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar
Ozelden kullanici adini yaz babakobabako35 hazır ve nazario
Yazdım@babako35
@yavuz6306
@sukes1982
@qnurcan
Bama dmden kullanici adlarinizi iletiniz. Son işlem sartina uygun olanlara rolling eklenecektir konuya rolling yaparsınız arkadaslar
Varsa special güzel tariflerin alırım bi dal 😃Hnginotel bende the marmarda basladim bu hayata 20 yasimda 2 yil orda ogrendim herseyi
Ayipsin suan cekim derdindeyimVarsa special güzel tariflerin alırım bi dal 😃