- 30,625
- 9,650
- 113
Bol şanslar gururumuz MillilerIlk ve son adim bol sans arkadaslar.aslinda uzun soluklu bi roll yapardim ama sirada daha 4 kisi var bi kisi 3 4 saat surerse zor olur is o yuzden tek attim Ekli dosyayı görüntüle 278366
Bol şanslar gururumuz MillilerIlk ve son adim bol sans arkadaslar.aslinda uzun soluklu bi roll yapardim ama sirada daha 4 kisi var bi kisi 3 4 saat surerse zor olur is o yuzden tek attim Ekli dosyayı görüntüle 278366
Yok sik kullanmadimFazla sık kullandiysan ekstra bonus talep et dosr
Bol şans kullanıcı adı :empatiIlk ve son adim bol sans arkadaslar.aslinda uzun soluklu bi roll yapardim ama sirada daha 4 kisi var bi kisi 3 4 saat surerse zor olur is o yuzden tek attim Ekli dosyayı görüntüle 278366
bol şans dostIlk ve son adim bol sans arkadaslar.aslinda uzun soluklu bi roll yapardim ama sirada daha 4 kisi var bi kisi 3 4 saat surerse zor olur is o yuzden tek attim Ekli dosyayı görüntüle 278366
Hocam sorun nedirBen 2. Rollingciyim sukese bakiye yuklenmedi diye ben baslayim dedim hesaba girdim kupon oynanmis gorseli paylastim
2-1 olsun bizim olsunCok kacirdik sonunda attik ama 1 daha atmamiz lazim banko yeriz zaten 😁
Hocam roll icin kupon yapacaktim. Hesaba girdim kupon oynanmis yarim saat onceHocam sorun nedir