Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Derbinin Cezaları Açıklandı

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,655
6,141
113
Bu şerefsiz federasyon bi futbolcu o sahalarda bıçaklayıp öldüğünde ne kadar saçma kararlar verdiğini anlayacak.o zaman Türkiye ligi uefa tarafiindan komple kapatılacak ama durun bu kalan haftalarda da daha buyuk olaylar yasanacak daha
Kukla onlar

delideli1t

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
703
461
63
feneri günahım kadar sevmem..... moda oldu fener bize bayılıyor sankimmmmmk
yaw nedir bu nefret bende sevmiyorum ama sevmiyoruz diyede adamların aracına silahlamı saldırmak gerek sahaya girip oyuncularamı saldırmak gerekiyor... fazla takip etmediğimden detaylı eleştiremem ama şu sahaya giren ilk seyirciyi al aşşağı eden samuel sanırım ceza almamış almasın tabiki umarım sağlam yerleştirmiştir şerefsize ülkeyi kötüleyen videolar çıkyor karşıma sık sık tiktokta youtubede falan dayanamayıp ana avrat düz gidiyorum gel gelelimki ülkemizi daha kötü gösteren asıl o sahaya girenlerin daha düne kadar halil umut melere yumruk atan ankaragücü başkanına adam yerdeyken tekme atanı hele hele bırak ana avrat düz gitmeyi ölüsüne dirisine saydırmak bile insanın içini rahatlatmıyor... ben bir siirtli olarak ayrıca bir trabzon aşığıyım ama fenere yapılanlar kesinlikle yanlıştır...

Th2828

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,355
1,134
113
Osterwolde kafama takıldı benim 😂😂 1 maç

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,390
28,118
113
Büyük ekşi Ali Koç futboldan el çektirilmelidir ligin anasını aglattilar ekşi Ali Koç'un oyuncağı olmuş

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,234
875
113
Tek anladığım Fenerbahçe düşmanlari yine ağlamış :D
Adamlar 90 dakika sahaya eline ne gelirse aticak ana bacı küfür edicek sonra sahaya giricek simdide cezalari begenmiyolar bencede cezalar yanlış Fenerbahçeden hiçbir oyuncuya 1 maç bile ceza verilmemesi lazimdi Trabzon'a 1 sezon seyircisiz oynama cezası ve Fenerbahçe ile olan 10 maça taraftar alamama cezası almaları lazimdi cezanın hakkı bu taraftarın yeri tribindur 🎣:🎣🎣