- 38,707
- 20,192
- 113
Yok öyle bişi der miyim dostumO zman sana zahmet yatırım dost dicem 50 atda yatirim yapayım dicen bendede yok dost maalesef
Yok öyle bişi der miyim dostumO zman sana zahmet yatırım dost dicem 50 atda yatirim yapayım dicen bendede yok dost maalesef
Dersin dost ben önceden gardimi alayimdaYok öyle bişi der miyim dostum
Yok be istemem şimdi veriyorum de almam dostumDersin dost ben önceden gardimi alayimda
Çok israra dayanamazsın dost yan cebime koy dersin gibi ama genede sen bilirsinYok be istemem şimdi veriyorum de almam dostum
Alla allaÇok israra dayanamazsın dost yan cebime koy dersin gibi ama genede sen bilirsin
Alla alla
Dost Bırak makarayida nolcak bu şansızlık işimiz bitik her yer borç iş desen yok halimiz harap sinemalarda kurtarmiyo moraller çok bozuk bildiğin gibi değilAlla alla
Hiç sorma dost,ama dönecek elbet inancım tam.Dost Bırak makarayida nolcak bu şansızlık işimiz bitik her yer borç iş desen yok halimiz harap sinemalarda kurtarmiyo moraller çok bozuk bildiğin gibi değil
Vala dost doncegine inanç falan kalmadı sürekli eksiye giriyoz +da olan bi tane işimiz yokHiç sorma dost,ama dönecek elbet inancım tam.
Sagliginiz yerinde olsun bosverr duzelir bi sekildeVala dost doncegine inanç falan kalmadı sürekli eksiye giriyoz +da olan bi tane işimiz yok
Çok şükür ediyoz sagligida reis bi insanın bi tane işi düzgün gitmez be bu kadar mı şansızlık olur bu hayattaSagliginiz yerinde olsun bosverr duzelir bi sekilde
Şanssızlık üstüste geliyorsa şans da üstüste gelir dost rahat olÇok şükür ediyoz sagligida reis bi insanın bi tane işi düzgün gitmez be bu kadar mı şansızlık olur bu hayatta
Yas kac seninÇok şükür ediyoz sagligida reis bi insanın bi tane işi düzgün gitmez be bu kadar mı şansızlık olur bu hayatta
Yok be dost doğduk şansız olcez gene şansız bir kere şans bizi bulmaz mı be hep ben şansı kendim yapmaya casliyom bir kerede kendi gelmez miŞanssızlık üstüste geliyorsa şans da üstüste gelir dost rahat ol
Reis ben işin para kısmında değilim düzgün giden bi tane işim yok olmuyo hep bi nasipsizlik sıkıntı buBak adam 18 k yi aldi ya biz ne aldik
nerde o sahtekar mahoYok be dost doğduk şansız olcez gene şansız bir kere şans bizi bulmaz mı be hep ben şansı kendim yapmaya casliyom bir kerede kendi gelmez mi
O zaman deden suçlu bu işten dostReis ben işin para kısmında değilim düzgün giden bi tane işim yok olmuyo hep bi nasipsizlik sıkıntı bu