- 2,172
- 2,393
- 113
İyidir sen nabiyon dostHb
Dost nasılsın
İyidir sen nabiyon dostHb
Dost nasılsın
böyle giriş yapan bi şarkı daha bul bulamassın dost sarkı 5 dk sozlere 3 dk sonra gırıyo kafa nasıl kıyaksa artıkHayat bir köşe kapmaca dost köşenini kaptirda gör diyo baba Müslüm
bol sans dost bu konuda ınsıyatıf sende sen kafana gore atıyon cekılıs konuları farklıEkli dosyayı görüntüle 240107,
Son kupon arkadaşlar, kupon sonuclandıktan sonra çekiliş olacak. 10 Kişiye 50şer TL düşünüyorum veya 5 kişiye 100TL
Hadi hayırlısı bol şansEkli dosyayı görüntüle 240107,
Son kupon arkadaşlar, kupon sonuclandıktan sonra çekiliş olacak. 10 Kişiye 50şer TL düşünüyorum veya 5 kişiye 100TL
Bol şans dost takipteyixEkli dosyayı görüntüle 240107,
Dün gündüz roll açtım kaybettim dün akşam işe giderken baktım eren roll açmş girdim kasa da 300 vardı servisten iş yerine varmam 40dk ondn bir mç kendimden 1-2 maç derken başkasının rolünde 2,2k çektim 250 de dagttm o yuzdn acılan başlıklara takılma dost belki ekmek yeriz diye geldimde maç paylşlmıyr 😆😆Vay be dost az önce neredeydin şimdi nerdesin hayat işte biz de bekliyoruz yukselmeyi
Bide yıldız ablamla söylüyorlar canlı fena ikiside candır dostböyle giriş yapan bi şarkı daha bul bulamassın dost sarkı 5 dk sozlere 3 dk sonra gırıyo kafa nasıl kıyaksa artık
Tebrikler reisEkli dosyayı görüntüle 240104
Dipbette kuponlar panele geç yansıdıgı ıcın paylaşamadım, az önce yaptıgım kupon > Dipbetten cekım verecegım
Ekmek 5 lira oldu sezo bu kadar sirtlanin arasında zor burası Serengeti ayakta kalmak zor mücadelen sağlam olması lazımDün gündüz roll açtım kaybettim dün akşam işe giderken baktım eren roll açmş girdim kasa da 300 vardı servisten iş yerine varmam 40dk ondn bir mç kendimden 1-2 maç derken başkasının rolünde 2,2k çektim 250 de dagttm o yuzdn acılan başlıklara takılma dost belki ekmek yeriz diye geldimde maç paylşlmıyr 😆😆
Valla dost şaka bir yana 1 aydır elime para geçmiyor sansizlik var bayadir bendeDün gündüz roll açtım kaybettim dün akşam işe giderken baktım eren roll açmş girdim kasa da 300 vardı servisten iş yerine varmam 40dk ondn bir mç kendimden 1-2 maç derken başkasının rolünde 2,2k çektim 250 de dagttm o yuzdn acılan başlıklara takılma dost belki ekmek yeriz diye geldimde maç paylşlmıyr 😆😆
Takılıyrz servisteyim işe gdyrmİyidir sen nabiyon dost
Bol sans kardes.10 kisiye 50 iyidir daha cok kisi faydalanirEkli dosyayı görüntüle 240107,
Sağlık olsun kral Para her zaman gelir Yeter ki sağlık olsunValla dost şaka bir yana 1 aydır elime para geçmiyor sansizlik var bayadir bende
Yanlıs yerdesın dost bu laflarla elinde pro demec vermen gerekırHayat bir köşe kapmaca dost köşenini kaptirda gör diyo baba Müslüm
Biz şanssızlığın masterini yaptık dostValla dost şaka bir yana 1 aydır elime para geçmiyor sansizlik var bayadir bende