- 88,188
- 47,925
- 113
Bnce bu rahat gelicekEkli dosyayı görüntüle 240107,
Son kupon arkadaşlar, kupon sonuclandıktan sonra çekiliş olacak. 10 Kişiye 50şer TL düşünüyorum veya 5 kişiye 100TL
Bnce bu rahat gelicekEkli dosyayı görüntüle 240107,
Son kupon arkadaşlar, kupon sonuclandıktan sonra çekiliş olacak. 10 Kişiye 50şer TL düşünüyorum veya 5 kişiye 100TL
İnan bnmde elimde 0 karta borca payfixte devamlı dönüyor paraValla dost şaka bir yana 1 aydır elime para geçmiyor sansizlik var bayadir bende
İnşallah abiBnce bu rahat gelicek
Aynen dost öyle de işte bugün sabah acile gittim ayağımda nasır var bayadir ağrı vardı ilaç yazdı doktor sigortam olmasına rağmen 44 TL istedi eczacı onu bile odeyemedim param yoktu çünkü babamdan da isteyemedim yani paran yoksa boş yani dostSağlık olsun kral Para her zaman gelir Yeter ki sağlık olsun
Helal dost gene afilli bi giriş yaptın forumaYanlıs yerdesın dost bu laflarla elinde pro demec vermen gerekır
Geçmiş olsun kralAynen dost öyle de işte bugün sabah acile gittim ayağımda nasır var bayadir ağrı vardı ilaç yazdı doktor sigortam olmasına rağmen 44 TL istedi eczacı onu bile odeyemedim param yoktu çünkü babamdan da isteyemedim yani paran yoksa boş yani dost
Ya orası öyle de sağlık olduğu zaman çalışırsın öyle böyle para gelir sağlık olmazsa Allah göstermesin hiç para gelmez o zamanAynen dost öyle de işte bugün sabah acile gittim ayağımda nasır var bayadir ağrı vardı ilaç yazdı doktor sigortam olmasına rağmen 44 TL istedi eczacı onu bile odeyemedim param yoktu çünkü babamdan da isteyemedim yani paran yoksa boş yani dost
O sever böyle şeyleri 😉Helal dost gene afilli bi giriş yaptın foruma
Bu çeyrek lazım sayılar, 2. çeyreği boşverIkinci çeyrek 25 sayı olmuş bu nasıl takım
Enişte şimdi inzivaya cekılır yerimizi alalım dedıkHelal dost gene afilli bi giriş yaptın foruma
Geçmiş olsun dostum üzüldüm adınaAynen dost öyle de işte bugün sabah acile gittim ayağımda nasır var bayadir ağrı vardı ilaç yazdı doktor sigortam olmasına rağmen 44 TL istedi eczacı onu bile odeyemedim param yoktu çünkü babamdan da isteyemedim yani paran yoksa boş yani dost
Helal dost kupon varsa atda takıp edekO sever böyle şeyleri 😉
Aynen dost öyle umarım en kısa zamanda duzelirizYa orası öyle de sağlık olduğu zaman çalışırsın öyle böyle para gelir sağlık olmazsa Allah göstermesin hiç para gelmez o zaman
Sağolasın dostGeçmiş olsun dostum üzüldüm adına