Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Dkcpharma35 | Güven %99 Kupon

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,203
4,740
113
ya kardesim sence oldumu bu kim seni beni dinler söylesene

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Bu kuponun zaten 3de1 i gelir oda belki

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Maddi talep yok gordugun gibi içlerinden gelirse yollar gelmezse yollamaz ayrıca kupon sonunda mutlaka tekrar görüşelim kardeşim Allah'a emanet ol
Maddi talep yok ama içlerinden gelirse yollarlar oda güzelmiş 😁 görüşelim dostum ben 7/24 burdayım

Dkcpharma35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
153
47
28
Kelin ilacı olsa başına sürermiş dostum adam maddi zorluktayım kupon yapamıyorum ama bu kesin tutacak diyor madem kesin tutacak maçları biliyorsun neden cebinde para yok
Ah be kardeşim sen hala laf koyuyorsun ama bu hayatta kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez paramın olmamasının nedeni iddaa yada kumar değil 6 aydır çalışmıyorum onun için bunuda şundan söylüyorum sende gerçekten iyi bir kardeşimsin ben buna eminim dua edelim sorun olmasın gelsin kupon kazansın millet

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Ah be kardeşim sen hala laf koyuyorsun ama bu hayatta kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez paramın olmamasının nedeni iddaa yada kumar değil 6 aydır çalışmıyorum onun için bunuda şundan söylüyorum sende gerçekten iyi bir kardeşimsin ben buna eminim dua edelim sorun olmasın gelsin kupon kazansın millet
Kumarın duası olmaz güzel kardeşim yanlış yoldasın sen en baştan kaybediyorsun hadi Allaha emanet

Dkcpharma35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
153
47
28
Maddi talep yok ama içlerinden gelirse yollarlar oda güzelmiş 😁 görüşelim dostum ben 7/24 burdayım
Bal maddi talep kupon gelirse 50-100 alırım demek sen lütfen oyna kuponu lütfen diyorum bak ama bana bir kuruş gönderme ne olur özellikle senin kazanmani istiyorum Allah sahit

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Bal maddi talep kupon gelirse 50-100 alırım demek sen lütfen oyna kuponu lütfen diyorum bak ama bana bir kuruş gönderme ne olur özellikle senin kazanmani istiyorum Allah sahit
Yatarsak ne olacak dost karşılayabilecek misin

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,205
154,309
113
Öncelikle geçmiş olsun dostum
herkesin hayatını kendine zordur
hiç kimse dört dörtlük değildir
burada kupon paylaşabilirsin
tahmin yürütebilirsin
ama maddi talep bir çıkar için her hangi birşey yapamazsın
Aktif değil yeni muhabbetlere katılıyorsun belli, zamanla öğrenirsin Forum işleyişini.
İyi Forumların Dostum.

Dkcpharma35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
153
47
28
Öncelikle geçmiş olsun dostum
herkesin hayatını kendine zordur
hiç kimse dört dörtlük değildir
burada kupon paylaşabilirsin
tahmin yürütebilirsin
ama maddi talep bir çıkar için her hangi birşey yapamazsın
Aktif değil yeni muhabbetlere katılıyorsun belli, zamanla öğrenirsin Forum işleyişini.
İyi Forumların Dostum.
Anlaşılmıştır teşekkürler