- 153
- 47
- 28
Merhaba arkadaşlar bu ara maddi zorluktan kupon yapamıyorum çok sağlam üç maç paylaşıcam Allah'a emanet ilk maç bir de acele edilmemelidir
Ekli dosyalar
-
75.6 KB Görüntüleme: 102
Canları sağolsun kardeşim belki insan evladıdır yollar biseylerya kardesim sence oldumu bu kim seni beni dinler söylesene
Msjın siliniyor hala maddi talep de bulunuyorsun dikkat etCanları sağolsun kardeşim belki insan evladıdır yollar biseyler
ya gelirseeeeee🤣😂😂Bu kuponun zaten 3de1 i gelir oda belki
Kelin ilacı olsa başına sürermiş dostum adam maddi zorluktayım kupon yapamıyorum ama bu kesin tutacak diyor madem kesin tutacak maçları biliyorsun neden cebinde para yokya
ya gelirseeeeee🤣😂😂
Maddi talep yok gordugun gibi içlerinden gelirse yollar gelmezse yollamaz ayrıca kupon sonunda mutlaka tekrar görüşelim kardeşim Allah'a emanet olMsjın siliniyor hala maddi talep de bulunuyorsun dikkat et
Maddi talep yok ama içlerinden gelirse yollarlar oda güzelmiş 😁 görüşelim dostum ben 7/24 burdayımMaddi talep yok gordugun gibi içlerinden gelirse yollar gelmezse yollamaz ayrıca kupon sonunda mutlaka tekrar görüşelim kardeşim Allah'a emanet ol
takip edicemMaddi talep yok gordugun gibi içlerinden gelirse yollar gelmezse yollamaz ayrıca kupon sonunda mutlaka tekrar görüşelim kardeşim Allah'a emanet ol
Ah be kardeşim sen hala laf koyuyorsun ama bu hayatta kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez paramın olmamasının nedeni iddaa yada kumar değil 6 aydır çalışmıyorum onun için bunuda şundan söylüyorum sende gerçekten iyi bir kardeşimsin ben buna eminim dua edelim sorun olmasın gelsin kupon kazansın milletKelin ilacı olsa başına sürermiş dostum adam maddi zorluktayım kupon yapamıyorum ama bu kesin tutacak diyor madem kesin tutacak maçları biliyorsun neden cebinde para yok
Kumarın duası olmaz güzel kardeşim yanlış yoldasın sen en baştan kaybediyorsun hadi Allaha emanetAh be kardeşim sen hala laf koyuyorsun ama bu hayatta kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez paramın olmamasının nedeni iddaa yada kumar değil 6 aydır çalışmıyorum onun için bunuda şundan söylüyorum sende gerçekten iyi bir kardeşimsin ben buna eminim dua edelim sorun olmasın gelsin kupon kazansın millet
Bal maddi talep kupon gelirse 50-100 alırım demek sen lütfen oyna kuponu lütfen diyorum bak ama bana bir kuruş gönderme ne olur özellikle senin kazanmani istiyorum Allah sahitMaddi talep yok ama içlerinden gelirse yollarlar oda güzelmiş 😁 görüşelim dostum ben 7/24 burdayım
Yatarsak ne olacak dost karşılayabilecek misinBal maddi talep kupon gelirse 50-100 alırım demek sen lütfen oyna kuponu lütfen diyorum bak ama bana bir kuruş gönderme ne olur özellikle senin kazanmani istiyorum Allah sahit
Öncelikle geçmiş olsun dostumAh be kardeşim sen hala laf koyuyorsun ama bu hayatta kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez paramın olmamasının nedeni iddaa yada kumar değil 6 aydır çalışmıyorum onun için bunuda şundan söylüyorum sende gerçekten iyi bir kardeşimsin ben buna eminim dua edelim sorun olmasın gelsin kupon kazansın millet
Kardeşim Allah'a emanet olYatarsak ne olacak dost karşılayabilecek misin
Anlaşılmıştır teşekkürlerÖncelikle geçmiş olsun dostum
herkesin hayatını kendine zordur
hiç kimse dört dörtlük değildir
burada kupon paylaşabilirsin
tahmin yürütebilirsin
ama maddi talep bir çıkar için her hangi birşey yapamazsın
Aktif değil yeni muhabbetlere katılıyorsun belli, zamanla öğrenirsin Forum işleyişini.
İyi Forumların Dostum.
La yokmu frebet falan kırma şu adamı çok içten geldi banaKumarın duası olmaz güzel kardeşim yanlış yoldasın sen en baştan kaybediyorsun hadi Allaha emanet
Atlantis eklensin bascam dost 😁La yokmu frebet falan kırma şu adamı çok içten geldi bana