- 21,385
- 13,944
- 113
Dün parfe bugun sorbe yarın creme brulee vericezGüzel gidiyor efendim Kpon 50 tl. Bas birde şu arkadasımızı sok bujı odasına sok dayı hep aynı kişilere sokuyon 😀
Arkadaşlar telefonun şarjı dolsun biraz birdeki maçın ilk yarısı bittiğinde burdayım görüşmek üzere Allah'a emanetMerhaba arkadaşlar bu ara maddi zorluktan kupon yapamıyorum çok sağlam üç maç paylaşıcam Allah'a emanet ilk maç bir de acele edilmemelidir
Basıcam birazdanDayı bas kardeşimizin kuponuna Bi 500 tl koymaz sana
Beklemedeyiz dayı alem kupon görsünBasıcam birazdan
2 tane soda ictim butun gazımı aldı rahatladımBeklemedeyiz dayı alem kupon görsün
Ozaman wer parayııı2 tane soda ictim butun gazımı aldı rahatladım
Niyeyse o parfeyı bi biz göremedik dayı 😀Dün parfe bugun sorbe yarın creme brulee vericez
Parfe dagıtılıyo bitio oyle geliosun sona göremioruz diosunNiyeyse o parfeyı bi biz göremedik dayı 😀
İnsan parfeleri Bi ayırır alacaklar vardıParfe dagıtılıyo bitio oyle geliosun sona göremioruz diosun
Senin canin sagolsun dayicigim al keyfin yerine gelsinParfe dagıtılıyo bitio oyle geliosun sona göremioruz diosun
Yok yok dost sukes dayim bizi eskisi gibi sevmiyoİnsan parfeleri Bi ayırır alacaklar vardı
Eskiden de sevmiyordu rol yapıyoduYok yok dost sukes dayim bizi eskisi gibi sevmiyo
GelecekGeldi mi kardeşimizin kuponu