- 153
- 47
- 28
Cok sağol kardeşim haketmeden hiç birşey istemem ama düşündüğün için çok sağolLa yokmu frebet falan kırma şu adamı çok içten geldi bana
Cok sağol kardeşim haketmeden hiç birşey istemem ama düşündüğün için çok sağolLa yokmu frebet falan kırma şu adamı çok içten geldi bana
İnşllah elimzdeki 3 tl kayıp bonusundan olmayız dost yoksa halimiz harapAtlantis eklensin bascam dost 😁
Sen kupona el salla dost o maçların ya 1 i gelir yada hepsi yatar 😁İnşllah elimzdeki 3 tl kayıp bonusundan olmayız dost yoksa halimiz harap
Ben çok inanıyorum kardeşimİnşllah elimzdeki 3 tl kayıp bonusundan olmayız dost yoksa halimiz harap
İnanmak yetmiyor bazen kardo umarım yanılmazsın bakalımBen çok inanıyorum kardeşim
İnşallah kardeşim seni kazanmak güzel kardo dedin çok mutlu oldum eyvallahİnanmak yetmiyor bazen kardo umarım yanılmazsın bakalım
Eyvallah dost kardeşim dedin çok mutlu oldumİnşallah kardeşim seni kazanmak güzel kardo dedin çok mutlu oldum eyvallah
Kac basalımLa yokmu frebet falan kırma şu adamı çok içten geldi bana
Dayı gayrimenkul ne varsa donuna kadar bas adam bana çok içten geldiKac basalım
Ben inanıyorum ama kimseye şu kadar başım diyemem kimsenin uzulmeyecegi kadar basılmasını isterimKac basalım
Hahhh overlokçu ayağınıza geldiKac basalım
Aman diyim kardeşim Allah razı olsun ama yapma bunuDayı gayrimenkul ne varsa donuna kadar bas adam bana çok içten geldi
Dost o adam milyoner bir beyfendi ona dokunmaz acıma senin adamın bu işte 😀Ben inanıyorum ama kimseye şu kadar başım diyemem kimsenin uzulmeyecegi kadar basılmasını isterim
1000 basıorumBen inanıyorum ama kimseye şu kadar başım diyemem kimsenin uzulmeyecegi kadar basılmasını isterim
Basketten hiç anlamam inan bana en son 3-4 yıl önce 2 sayı bekliyorum kuponum gelmesi için maçın bitmesine 57 saniye var hiç unutmuyorum adamlar maçı bıraktı sahada el sıkışıp maçı bitirdiler ama tigre maçının şimdiden gelmesi lazımdı ilginçNe diosonnn su gelsin 50 atesleriz kupona
Ekli dosyayı görüntüle 145671
Gol olmaz ondaBasketten hiç anlamam inan bana en son 3-4 yıl önce 2 sayı bekliyorum kuponum gelmesi için maçın bitmesine 57 saniye var hiç unutmuyorum adamlar maçı bıraktı sahada el sıkışıp maçı bitirdiler ama tigre maçının şimdiden gelmesi lazımdı ilginç
Güzel gidiyor efendim Kpon 50 tl. Bas birde şu arkadasımızı sok bujı odasına sok dayı hep aynı kişilere sokuyon 😀Ne diosonnn su gelsin 50 atesleriz kupona
Ekli dosyayı görüntüle 145671