- 26,399
- 28,122
- 113
Canin sagolsun dostum 3 tl yi ben starbusta tek el ceviriyom saglik olsunHakkını helal et kardeşim
Canin sagolsun dostum 3 tl yi ben starbusta tek el ceviriyom saglik olsunHakkını helal et kardeşim
Senin yaşanmıştır dostNeyse ki tüm zararı çıkardık. Bu oyuna hastayım 😂😂😂😂😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 145720
Özür kuponu arkadaşlar yanına coritiba 2.5 üst ekleyin ikinci yarı oynanıyor suanMerhaba arkadaşlar bu ara maddi zorluktan kupon yapamıyorum çok sağlam üç maç paylaşıcam Allah'a emanet ilk maç bir de acele edilmemelidir
Kardeş para kalmadı 75 TL basmıştım şimdi ne olacakÖzür kuponu arkadaşlar yanına coritiba 2.5 üst ekleyin ikinci yarı oynanıyor suan
Vallaha billaha çok sevindim hayırlı olsun kardeşimNeyse ki tüm zararı çıkardık. Bu oyuna hastayım 😂😂😂😂😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 145720
Vallaha çok sevindim hayırlısı olsun kardesimNeyse ki tüm zararı çıkardık. Bu oyuna hastayım 😂😂😂😂😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 145720
Hakkiki helal et kardeşimKardeş para kalmadı 75 TL basmıştım şimdi ne olacak
Her zaman burda olduğun belli 40 günlük uyesin msj sayın 50 onunda 20 su bu konudadir zaten.gozunuzu sevim şöyle saçma başlıklar atmayın yahu.cok güveniyorum falan %99 güven nedir? O kdr güveniyorsan gidip telefonunu falan satıp bassaydin yada borç alıp bassaydinOnaylı üyeyim herzaman burdayım kardeşim
Senin şansına geldi dost teşekkür ederim ben deVallaha billaha çok sevindim hayırlı olsun kardeşim
Vallaha çok sevindim hayırlısı olsun kardesim
Oyunun adı ne kardeşimNeyse ki tüm zararı çıkardık. Bu oyuna hastayım 😂😂😂😂😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 145720
Dead or aliveOyunun adı ne kardeşim
Bunu söylerken elini vicdanına koy kardeşim nasıl gitti sende gördünHer zaman burda olduğun belli 40 günlük uyesin msj sayın 50 onunda 20 su bu konudadir zaten.gozunuzu sevim şöyle saçma başlıklar atmayın yahu.cok güveniyorum falan %99 güven nedir? O kdr güveniyorsan gidip telefonunu falan satıp bassaydin yada borç alıp bassaydin
Hüngür hüngür ağlıyorum helal olsujHakkiki helal et kardeşim
Sonuçta gelmedi ve burası paylaşım alanı sana inanıp bassa adam ne olacaktı.neyse ne yazsak bos 34 yaşında adamsın sen bilirsin işini.hadi bol sansBunu söylerken elini vicdanına koy kardeşim nasıl gitti sende gördün
Coritiba geldi arkadaslarÖzür kuponu arkadaşlar yanına coritiba 2.5 üst ekleyin ikinci yarı oynanıyor suan
90 kurudaki verdi o parayı dostttNeyse ki tüm zararı çıkardık. Bu oyuna hastayım 😂😂😂😂😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 145720
İkinci maçta geldi kaldı oeste arkadaşlar 2.5 üst inşallah affettiririm kendimiCoritiba geldi arkadaslar
Aynen dost 7500x verdi😄90 kurudaki verdi o parayı dosttt
demekki biz yanlis oyun oynuyoruz 1.50 den netend oyunu var steam tower para vermiyorAynen dost 7500x verdi😄