- 153
- 47
- 28
Seninle anlaşmıştık kardeşim gene saydiriyorsun bana neden ?Bekleyelim güzel kardeşim
Seninle anlaşmıştık kardeşim gene saydiriyorsun bana neden ?Bekleyelim güzel kardeşim
Sili korkutmaya başladı dakka 80Merhaba arkadaşlar bu ara maddi zorluktan kupon yapamıyorum çok sağlam üç maç paylaşıcam Allah'a emanet ilk maç bir de acele edilmemelidir
Brezilya ilk yarıdan tamamMerhaba arkadaşlar bu ara maddi zorluktan kupon yapamıyorum çok sağlam üç maç paylaşıcam Allah'a emanet ilk maç bir de acele edilmemelidir
Brezilya geldi kardeşim Arjantin depolasman bir gola kaldı ama Şili korkutuyorKupon noldu dost
İnşallah kardeşim bende kahrolurum 5 dakkada 1-1 oldu yattilarŞu şili ligine attır dost . Sabaha kadar ağlarım . Babamın verdiği doğalgaz parasını bastım. Nolur gelsin dost
Maç bitti dost . Ben şimdi ne diyeceğim . Son 300 üm kaldı 1200 yapmam lazım . Ben bittim😥😥😥😥😥Şu şili ligine attır dost . Sabaha kadar ağlarım . Babamın verdiği doğalgaz parasını bastım. Nolur gelsin dost
Nasip olmadı biladerim olmayacak maçtan gitti mübarek gün ne diyelimİnşallah kardeşim bende kahrolurum 5 dakkada 1-1 oldu yattilar
Hakkiki helal et kardeşim hiç olmayacak maçtan gitti dakka30ve35 1-1 sonrası bu isteMaç bitti dost . Ben şimdi ne diyeceğim . Son 300 üm kaldı 1200 yapmam lazım . Ben bittim😥😥😥😥😥
Ver @Umutks41 dosta 15 dkya halleder o...Maç bitti dost . Ben şimdi ne diyeceğim . Son 300 üm kaldı 1200 yapmam lazım . Ben bittim😥😥😥😥😥
Hakkını helal et kardeşimGitti varim yogum 3 tl m gitti
Malesef o oldu Arjantin gelir şimdiSağlık olsun %1 ihtimal mi geldi şimdi.
Dememe kalmadi attı bile kardeşim ne diyelimMalesef o oldu Arjantin gelir şimdi
Ben ona para mara atmam dolandırıcı o dikkat edinVer @Umutks41 dosta 15 dkya halleder o...
Ben kefilim ona şu an içinBen ona para mara atmam dolandırıcı o dikkat edin
İptal ettiler Arjantini ama mutlaka atacakDememe kalmadi attı bile kardeşim ne diyelim