- 10,878
- 6,858
- 113
Tebrikler
Yoksa acelesi yok dostum2 site 2 kupon won devam edelim şimdi tipodan ama maç yok sanki
hiç anlamam dost tipoda voleybolda yok şuan 2 tane var biri bitmek üzereMaç yıksa voleybol at
Acele etme kafana yatmazsa yarin devam etbakıyorum maç oynamak için oynamayalım gözüme kestirirse 2 tane basıcam hemen
Acele etme dost tipoda tek bile atabilirsin iki mac guveniyosanbakıyorum maç oynamak için oynamayalım gözüme kestirirse 2 tane basıcam hemen
Ben anlamaya başladıkdan sonra hep kaybetmeye başladım bilmiyorken iyi maç tutturuyordukhiç anlamam dost tipoda voleybolda yok şuan 2 tane var biri bitmek üzere
Ahanda Pp mi de voleybol topu koydum 🤣🤣hiç anlamam dost tipoda voleybolda yok şuan 2 tane var biri bitmek üzere
Ben anlamıyorum mesela 13 oran tuttu rastgele, haklısın bu konuda 🙂Ben anlamaya başladıkdan sonra hep kaybetmeye başladım bilmiyorken iyi maç tutturuyorduk
Olur reis kafanı dinle yarın devam edilir acelesi yokdostlar yarını bekleyelim mi size ayıp olmayacaksa ? gece bültenine baktım orasıda boş 1 tane nba var sadece
En iyisi dost kafana yatmiyorsa oynama bakiyeye yazıkdostlar yarını bekleyelim mi size ayıp olmayacaksa ? gece bültenine baktım orasıda boş 1 tane nba var sadece
Dost wnba var kafana yatarsadostlar yarını bekleyelim mi size ayıp olmayacaksa ? gece bültenine baktım orasıda boş 1 tane nba var sadece
Yok ya nolakdostlar yarını bekleyelim mi size ayıp olmayacaksa ? gece bültenine baktım orasıda boş 1 tane nba var sadece
bakayımDost wnba var kafana yatarsa
Boşver hacı sabreden adam kazanodwnba da 2 tane maç var oranları kurtarmıyor hiç ya 1.79da bırakmışlar ayarlı gibi