- 1,321
- 982
- 113
Beyin yoksunları bunlar ağzına sağlık
Ulan kahkaha attım si... diyince patladım agshshs
Anama söven hukuk bürosu ahahahahahUlan kahkaha attım si... diyince patladım agshshs
Aynen öyle. Dataları satın alıyorlar siteye kayıt olduğumuz. Oradan güya bi b*k bildiklerini iddia edip para kopartmaya çalışıyorlar. Bir de ciddi ciddi 4.500 TL gönderen varmış bunlara inanılmaz yavBir de TC mi söylüyorlar Bunlar canlı destek ekipleri bence gerekli dataları elde etmişler milletten ne koparırız onun peşindeler
Aynı mesajı bende alıyorum. Altın çağ hukuk bürosu diye bir yer var google'da aratınca görüyorsun. Büro bolu'da bunun ismini falan çalıp kullanmışlarAynen öyle. Dataları satın alıyorlar siteye kayıt olduğumuz. Oradan güya bi b*k bildiklerini iddia edip para kopartmaya çalışıyorlar. Bir de ciddi ciddi 4.500 TL gönderen varmış bunlara inanılmaz yav
Numara da uyuşmuyor bi kere. Gerizekalılar gerçekten ya.Aynı mesajı bende alıyorum. Altın çağ hukuk bürosu diye bir yer var google'da aratınca görüyorsun. Büro bolu'da bunun ismini falan çalıp kullanmışlar
Anasını satim arkadaki sesleri birtek benmi duyuyorum kaç gacı var la orda çete ye bak bunlar varya merhaba ali bey betsoktumdan Berna boombetten burcu ben vs değilmi o aramalarda da aynı ses geliyor arkada kimsiniz oğlum siz kimsiniz nerenin gacısısınız....
5 li çete gibi 3 5 iş yapıyordur daha bunlarBunlar data satın alma da değil aslında çoğu leasing call center yani sitelere call center da sağlıyorlar indirdikleri datalardan bunu da yapıyorlar
Beni de aradılar, Çankaya dan çıkan tebligatım varmış önce elinize ulaştı mı dedi, hayır dedim. muhtardan alacaksınız dedi, iyi dedim. Sonra geri aradım, tebligat vs yok adıma diye napacak merak ettim, sonra daha çıkmamış dağıtıma dedi, e dedim muhtara niye gitsin çıkmadıysa bu sefer evde bulamamış dedi :'DBenide aradılar geçen gün adıma tebligat varmıs adreste yokmusum ankara bilmem neresine geri gitmiş kağıt amk salağı dedim karıya ben bi kere ankarada yaşamıyorum ankara ne alaka gibisinden yüzüme kapatmıştı
aynı numara benıde aradı 2 ağır ceza mahkemesinden geliyormus bende deedim ki lan a..q... oğlu adammı öldürdük ağır ceva diyorsun asliyee deseydin bari dedim ana avrat sövdüp yüzüme kapattı gavat