- 1,322
- 640
- 113
kaan ilkokulu mersindemi okudun?
kaan ilkokulu mersindemi okudun?
Hayır hocamkaan ilkokulu mersindemi okudun?
ahahah ağzına sağlık
La beyler yanliz fark ettiniz kendinin bulundugu ortam ekmek kuyrugu gibi ana baba gunu.adamlar bildigin ofis kurmus la.bide ama ksim soy isim kaankaya diyor ,adin sefa bey diye hitsp ediyor.bu arada iyi yapmissin kaan kardes agzina saglik.
Gerçek degil o seslerLa beyler yanliz fark ettiniz kendinin bulundugu ortam ekmek kuyrugu gibi ana baba gunu.adamlar bildigin ofis kurmus la.bide ama ksim soy isim kaankaya diyor ,adin sefa bey diye hitsp ediyor.bu arada iyi yapmissin kaan kardes agzina saglik.
Süpersin bro
Hocam bari sen yapma ne ekmek kuyruğuLa beyler yanliz fark ettiniz kendinin bulundugu ortam ekmek kuyrugu gibi ana baba gunu.adamlar bildigin ofis kurmus la.bide ama ksim soy isim kaankaya diyor ,adin sefa bey diye hitsp ediyor.bu arada iyi yapmissin kaan kardes agzina saglik.
Onu yedim bak 😁Hocam bari sen yapma ne ekmek kuyruğu
O seslerde dümenin bi parçası
Numaranı yazda bi dolandırayım seni dostOnu yedim bak 😁
Dolandirilmayi yemem be ama arka plandaki sesi yedim 😁 ayni smsler mailler aramalar bizede geliyor hergun hic iplemiyorm.ayrica beni dolandirmaya calisanlar kendileri bana para verir o kdr bitigiz 😁Numaranı yazda bi dolandırayım seni dost
Orasi dogru bakKüfür az kalmış dost bu forumda yetişmiş birisi olarak yakıştıramadım