- 1,926
- 475
- 83
Valla yazıklar olsun..ne insanlğı hocam millet dışarıda birbirini yemek için bekliyor
bunların meslekleri bu olmuşKullanıcı adını değiştirmiş.
Sizden ricam telegram kullanan kim varsa gidip buna benim yerime sövebilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 261287
İnsan niye bu kadar karaktersiz olur kibunların meslekleri bu olmuş
Aynı mesaj 1 saat önce bana geldi.
AhahahahaaAynı mesaj 1 saat önce bana geldi.
Ben de numarayı aradım karşıdaki kadına seni Kaan'a söylim mi ? dedim.
Geçende bana yaptılar parayı yollayınca yok oldu ulaşıncada yok hastam var yok işteyim kim kime geçirsem derdinde milletHocam biliyorum. Borç içindeyim bu aralar. Son çare bende oldubil limit vardı. Onunla işlem yapalım dedim. Bu soysuza kalleşe güvendim. Bu çivisi çıkmış dünyada belki içinde azıcık insanlık kalmıştır dedim. Yokmuş
Ben anlamıyorum ne ara bu hâle geldik. Bu saatten sonra açlıktan öleceğimi bilsem bı tane insan evladına güvenmem.Geçende bana yaptılar parayı yollayınca yok oldu ulaşıncada yok hastam var yok işteyim kim kime geçirsem derdinde millet
Limitiniz aktifmi guven icin gerekirse kimlik ve e devlet atabilirim 296tl faturam mevcutBenim limit 500 TL knk
Yok bro eyvallah bu saatten sonrq bi Allah'ın kuluna güvenmem ben.Limitiniz aktifmi guven icin gerekirse kimlik ve e devlet atabilirim 296tl faturam mevcut
Valla abi limit varsa senden faydalan bende yarında su faturam gelcekYok bro eyvallah bu saatten sonrq bi Allah'ın kuluna güvenmem ben.
Valla abi limit varsa senden faydalan bende yarında su faturam gelcek
Yok kral benim kendi dolandırıcım var.Mesaj sayının 2 olması senin de pek güvenilir olduğunu göstermiyorValla abi limit varsa senden faydalan bende yarında su faturam gelcek
Bi de bugün açmış hesabı 😀😀😀😀😀 büyük ihtimalle dolandıran karaktersizsin. Multi açmışsın.Valla abi limit varsa senden faydalan bende yarında su faturam gelcek
Kimseye on yargılı davranma sitelere daha yeni üye oldum yazdimBi de bugün açmış hesabı 😀😀😀😀😀 büyük ihtimalle dolandıran karaktersizsin. Multi açmışsın.
Beyler dolandırmak isteyen bu karaktersize yazsin. Kendisi daha dün beni dolandırdı. Bugün yeni hesapla ava çıkmış. Keşke adminler olaya el atsa da böyle dolandırıcıları foruma almasa.Kimseye on yargılı davranma sitelere daha yeni üye oldum yazdim